Defacto Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?

Defacto Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?
Popüler giyim mağazalarından olan Defacto ile ilgili merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Sizde Defacto Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında? diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Defacto çalışma saatleri mağazalar arasında değişmektedir. Defacto şubeleri farklı alışveriş merkezleri içerisinde bulunurlar. Bazı şubeler alışveriş merkezi içinde değildir, bağımsız çalışırlar. Defacto şubeleri farklı alışveriş merkezlerinde bulunduklarından açılış kapanış saatleri bu alışveriş merkezlerininkiyle aynıdır. Müşterilerin gitmek istedikleri Defacto şubelerinin hizmet saatlerini ayrı ayrı kontrol etmeleri gerekir.

Defacto çalışma saatleri resmî tatillerden etkilenebilir. Milli ve dini bayramları kapsayan resmî tatillerde Defacto şubelerinin yer aldığı alışveriş merkezleri kapalıysa Defacto şubeleri de kapalı olur. Özellikle dini bayramların ilk gününde Defacto şubelerinin kapalı olma ihtimali yüksektir.

Defacto Sabah Açılış Saati Kaç?

Defacto sabah açılış saatleri genelde sabah 09.30 ya da 10.00 olarak belirlenmiştir. Bu saat çoğunlukla Defacto mağazasının bulunduğu alışveriş merkezinin saatiyle aynıdır. Müşteriler açılış saatinden önce alışveriş merkezine, dolayısıyla Defacto mağazasına giremezler. Defacto şubelerinin sunduğu hizmetlerden yararlanmak isteyen müşterilerin açılış saatlerini beklemeleri gerekir.

Defacto Akşam Kapanış Saati Kaç?

Defacto akşam kapanış saatleri çoğu mağazada 21.30 ya da 22.00’dır. Mağaza kapanış saatlerinin farklılık göstermesinin sebebi Defacto şubelerinin farklı alışveriş merkezlerinin içinde bulunmasıdır. Alışveriş merkezinin kapanma saatlerinde müşterilerin alışveriş merkezini terk etmesi beklenir, bu sebepten dolayı Defacto şubeleri bu saatten sonra faaliyet gösteremezler.

Kapanış saatinden sonra alışveriş yapmak isteyen Defacto müşterileri kapanış saatlerinden sonra online alışveriş yapabilirler. Defacto’nun kendi internet sitesi vardır, bu sitede müşteriler istedikleri vakit alışveriş yapabilirler. Defacto ürünleri ayrıca başka online ticaret sitelerinde de satışa sunulmaktadır. Online alışveriş her zaman yapılabilir.  

Defacto Cumartesi Açık Mı?

Defacto cumartesi günleri de faaliyet gösterir. Defacto mağazalarının cumartesi günü faaliyet saatleri hafta içleriyle aynıdır. Açılış ve kapanış saatlerinde cumartesi günlerine özel bir değişiklik olmaz. Cumartesi günleri de mağazalar sabah 09.30 ya da 10.30’da açılır ve akşam 21.30 ya da 22.30’da kapanır.

Defacto Pazar Günü Açık Mı?

Defacto pazar günü diğer günlerle aynı saatlerde açılır ve kapanır. Pazar günleri Defacto mağazalarında güne özel herhangi bir uygulama bulunmamaktadır. Hafta sonu müşteri yoğunluğu yaşandığından Defacto mağazaları pazar günleri de tüm gün hizmet vermektedir. Pazar günü diğer günlerin aksine Defacto siparişleri eve ulaşmaz. Bunun sebebi kargo şirketlerinin pazar günlerinde çalışmamasıdır.

Defacto Eve Sipariş Kaça Kadar?

Defacto eve sipariş çalışma saatleri 24 saattir. Defacto’nun internet mağazasından ya da uygulamasından tüm gün sipariş verilebilir. Defacto siparişler için özel kuryelere sahip değildir. Siparişler özel kargo şirketleriyle gönderildiğinden siparişin teslim saatleri ve taşınma süreci kargo şirketlerininkiyle aynıdır. Kargo şirketleri genelde pazar günü eve teslimat yapmaz. Defacto siparişi pazar gününde taşımada olan müşteriler kargo için hafta içini bekleme durumundadır.

Defacto Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri Kaç?

Defacto müşteri hizmetleri saatleri 09:00 – 22:00’dır. Müşteri hizmetleri tüm milli ve dini bayramlarda çalışır. Hafta sonlarında da Defacto müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkündür. Müşteri hizmetleri servisi cumartesi ve pazar günlerinde hafta içiyle aynı saatlerde çalışırlar.

Numarası 0850 333 22 86 olan Defacto müşteri hizmetleri aynı zamanda WhatsApp üzerinden de hizmet vermektedir. Müşteri hizmetlerinin WhatsApp servisinin çalışma saatleri de telefon üzerinden olan servisle aynıdır. WhatsApp hattına 22:00’dan sonra mesaj atan müşteriler ancak sonraki mesai gününde yanıt alırlar.

Müşteri hizmetlerinin faaliyet saatleri haricinde Defacto’ya ulaşmak isteyen müşteriler firmanın internet sitesinde yer alan iletişim formunu kullanarak yetkililerle iletişime geçebilirler. Bu şekilde gönderilen mesajlar 24 saat içerisinde cevaplanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.