A101 Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

A101 Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati
Popüler marketlerden olan A101 ile ilgili merak edilen tüm detayları sizler için hazırladık. Sizde A101 Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati kaç diye merak ediyorsanız işte detaylar...

A101 mağazaları Türkiye’de 2008 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Başlangıçta 121 adet mağazası bulunan firma, günümüzde 11.000 mağaza sayısına ulaşarak tüm yurtta hizmet veren büyük bir zincir kurmuştur. A101 çalışma saatleri; mağazalarda hafta içi ve hafta sonu aynı saat aralığında devam eder. Mağazanın kurduğu çalışma sistemine göre yurt genelinde tüm şubeler sabah saat 09.00’da açılır, akşam saat 21.30’da kapanır.

A101 Hafta İçi Saat Kaçta Açılıyor?

A101 hafta içi ve sonu fark etmeden, her gün tüm mağazaları saat 09.00’da açılır. Mağaza müşterileri sabah saat 09.00 itibariyle markete gelerek alışverişlerini yapabilir. Gün içinde yoğun saatlerde gelip alışverişlerini yapmak istemeyen müşteriler, sabah mağaza açılış saatinde gelmeyi tercih eder.

A101 Öğle Arası Kapanıyor mu?

A101 öğle arası kapalı değildir. Mağazalarda öğle arası tatil uygulaması yoktur. Tüm şubeler sabah 9.00, akşam 21.30 arasında kesintisiz müşterilerine hizmet verir. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen müşteriler, günün her saati gelip A101 mağazalarından alışverişlerini yapar. Çalışan müşteriler, öğle tatillerinde market alışverişlerini A101 mağazalarına gelerek tamamlayabilir.

A101 Akşam Kaçta Kapanıyor?

A101 marketler zinciri tüm şubelerinde aynı saatlerde hizmet verir. Hafta içi ve hafta sonu aynı şekilde, günde 12,5 saat müşterilerinin alışverişleri için mağazaları açık bulunur. A101 mağazaları öğle arasında kapanmayarak, müşterilerine kesintisiz alışveriş imkânı sunar. A101, çalışanları için vardiyalı çalışma sistemi uygulayarak bu hızlı ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlamalarında yardımcı olur. A101 her gün akşam saat 21.30’da kapanır.

A101 Hafta Sonu Açık mı?

A101 hafta sonu bütün mağazaları ile hizmet vermeye devam eder. A101 çalışma saatleri belirlenirken hafta içi ve sonu 09.00-21.30 saat aralığında tüm gün hizmet verecek şekilde ayarlanmıştır. Hafta sonu açık olan A101 mağazalarını genellikle hafta içi çalışan kesim ve öğrenciler tercih ederek alışverişlerini tamamlar.

A101 Marketlerinin Kaç Tane Şubesi Vardır?

A101 market zinciri Türkiye’de 81 ilde hizmet verir. Yurt genelinde A101 marketlerinin 12.000’den fazla sayıda şubesi vardır. A101 şubelerinde 70.000’den fazla kişi çalışma imkânı bulur. Dünya çapında yapılan değerlendirmeler sonucunda hızlı ilerleyen şirketler arasında üst sıralarda yerini alarak dikkat çeker.

A101 Marketlerinin Müşterilerini Sunduğu Avantajlar Nelerdir?

A101 marketleri müşteri memnuniyetini ilk sırada göz önüne alır. Ucuz fiyatta kaliteli ürün satışı prensibi ile müşterilerinin yanında olur. A101 müşterileri kaliteli ürünleri piyasa fiyatlarından uygun alabilmenin avantajını yaşar. Ürünlerin satış performansını ve geri dönüşünü inceleyerek müşteri memnuniyetine göre tedarik sürecine devam eder. A101 internet alışveriş sitesi kurarak, müşterilerinin ev ortamında mağaza ürünlerine ulaşabilmelerini sağlar.

A101 İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

  • A101 iş başvurusu,
  • A101 resmî sitesinde bulunan başvuru formu doldurularak
  • A101 mağazalarının herhangi birine elden CV bırakarak
  • İŞKUR aracılığıyla
  • İnternet ortamında bulunan iş ilanı sitelerinden yapılır.

A101 Çalışmak İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

A101 çalışmak için yapılan başvuru olumlu sonuçlandığı zaman işe girmek için bazı evraklar istenir. Bunlar,

  • T.C. kimlik fotokopisi
  • İkametgâh adresini gösteren belge
  • Mağaza ortamında engel olmadığını gösteren sağlık raporu
  • Son 6 ay içinde çekilen fotoğraf
  • Eğitim durumunu gösteren belge
  • Sabıka kaydının olmadığını gösteren adli sicil belgesi
  • İş başvurusunun yapıldığı form
  • Askerlik durum belgesidir.

A101 Resmî Tatil Günlerinde Açık mı?

A101 resmî tatil günlerinde gerekli düzenlemeler yapıldığı için, normal günlerde uygulanan A101 çalışma saatlerinden farklılık gösterir. Mağazalar resmî tatillerde, bayramlarda yetkililerin belirlediği gün ve saatlerde kapalı olur. Ancak belirtilen izin günleri tamamlandığında resmî tatil günlerinin büyük kısmında müşterilerine hizmet vermeye devam eder.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.