Akaryakıta İndirim Yolda! Motorin İçin Yeni İndirim Haberi Bekleniyor!

Akaryakıta İndirim Yolda! Motorin İçin Yeni İndirim Haberi Bekleniyor!
Araç sahipleri için sevindiren haber geldi! Akaryakıta indirim geliyor! Motorin için 1.02 liralık indirim yolda. İşte yeni indirimle beraber güncel akaryakıt fiyatları…

Gelen zamlar sonrasında akaryakıt için zam olup olmayacağı merak edilenler arasındaydı. Benzin ve akaryakıt için yapılan 60 kuruşluk indirim sonrasında bugün bir indirim haberi daha geldi. Motorin için indirim yapıldı!

Son indirimden sonra 60 kuruş gerileyen motorin için bir indirim daha gündeme geldi.

Geçtiğimiz zamanlarda motorin litre fiyatı son olarak 83 kuruş zamlanmış ve bundan sonra da 60 kuruşluk bir indirim gelmişti. 2 Şubat 2023 tarihinde ise 1 lira 2 kuruş kadar bir indirim beklentiler arasında. Motorinin yanı sıra benzinde ise herhangi bir zam ya da indirim için şu an net bir bilgi yok.

202 senesinin başında motorinin litre fiyatı 12.76 liraydı. Yılın başlangıcında benzinden daha düşük olan motorin ise litre fiyatı gelen art arda zamlardan sonra haziran ayı içerisinde 29.99 liraya çıkmış oldu.

Son altı ay içerisinde fiyat %135 oranında bir rekor artış göstermiş oldu. Senenin ikinci yarısında başlayan indirimle beraber 2.07 liraya kadar geriledi. Sene sonu itibariyle de motorinde senelik yükseliş oranı %73 olarak kayda geçti.

İSTANBUL

İstanbul için güncel benzin ve motorin fiyatları şu şekilde oldu;

  • Benzin litre fiyatı: ortalama olarak 21.08 liraya satışa sunuluyor.
  • Motorin litre fiyatı: 23.38 lira olarak kayda geçti.

ANKARA

Ankara içinde benzin ve motorin fiyatlarının ne kadar olduğu merak edilen konular arasında oldu.

  • Benzin: 21.32 lira
  • Motorin: 23.67 lira

İZMİR

Akaryakıt fiyatlarının İzmir’de güncel fiyatları da merak ediliyor.

  • Benzin: 21.26 lira
  • Motorin: 23. 73 lira

İNDİRİM NE ZAMAN GELECEK

Güncel akaryakıt fiyatları bu şekilde oldu. Motorin için yeni bir indirimin gelip gelmeyeceği ise araç sahipleri tarafından oldukça merak ediliyor. Akaryakıt için gelecek indirim sonrasında araç sahipleri rahat bir nefes almış olacak.

Motorin için yeni indirim haberinin bu geceden itibaren belli olması bekleniyor. Motorin için 1 lira 2 kuruş indirim bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.