Vakıfbank Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

Vakıfbank Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati
Bir başka kamu bankası olan Vakıfbank ile ilgili merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Sizde Vakıfbank Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati kaç diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Vakıfbank çalışma saatleri sabah 09.00 ila akşam 17.00 arasındadır. Vakıfbank haricindeki tüm kamu bankları da bu mesai saatlerine tabiidir. Vakıfbank çalışanları için öğle arası tatili 12.30 ila 13.30 arasındadır. Vakıfbank’ta vardiyalı çalışma sistemi yoktur dolayısıyla diğer bankalar gibi öğle saatleri arasında bankacılık hizmetine ara verir.

Vakıfbank mesai saatleri bütün şubelerde aynıdır. Vakıfbank müşterileri, belirtilen mesai saatleri arasında banka gişe işlemlerini şubeden kolaylıkla halledebilirler.

Vakıfbank Hafta Sonu Açık Şubesi Var mı?

Vakıfbank hafta sonu şube yoluyla gişe ve bankacılık hizmeti vermez. Hafta sonu, hiçbir kamu bankasında şube hizmeti yoktur. Bunun yanında, resmi tatillerde ve dini bayramların belirli günlerinde de Vakıfbank şubeleri kapalı olur.

Şubeden işlem yapmak isteyen Vakıfbank müşterileri, resmi tatillerden ve bayram tatillerinden önce şube işlemlerini halletmelidir. Mesai saati dışında kalan günlerde ve saatlerde, müşteriler bankacılık işlemlerini mobil bankacılık kanalıyla veya müşteri hizmetleri numarası üzerinden alabilirler.

Vakıfbank Çağrı Merkezi Hangi Saatler Arası Hizmet Verir?

Vakıfbank müşteri hizmetleri 7/24 müşterilere hizmet vermeye devam eder. Telefon bankacılığı işlemleri için tercih edilen çağrı merkezi üzerinden birçok bankacılık işlemi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Kredi kartı şifresi alma, kart başvurusunda bulunma, kredi başvurusunda bulunma, kredi kartı limit işlemleri vb. işlemler için telefon bankacılığı müşteriler için en çok tercih edilen yöntemlerden birdir. 

Vakıfbank EFT Ücretleri Ne Kadar ve Hangi Saatler Arası Yapılır?

Vakıfbank EFT işlem ücreti, EFT’nin gerçekleştirildiği yönteme bağlı olarak değişkenlik gösterir. Mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilen EFT ücretleri şu şekildedir:

  • 0 ila 1.000 TL aralığında gerçekleştirilen EFT ücreti 1,55 TL,
  • 1.000 TL ila 50.000 TL aralığında gerçekleştirilen EFT ücreti 3,11 TL,
  • 50.000 TL ve üzeri gerçekleştirilen EFT ücreti 38,98 TL’dir.

ATM vasıtasıyla gerçekleştirilen EFT ücretleri şu şekildedir:

  • 0 ila 1000 TL aralığında gerçekleştirilen EFT ücreti 5,44 TL
  • 1.000 TL ila 50.000 TL aralığında gerçekleştirilen EFT ücreti 10,88 TL
  • 50.000 TL üzeri gerçekleştirilen EFT ücreti 77,97 TL’dir.

Vakıfbank şubeleri vasıtasıyla gerçekleştirilen EFT ücretleri şu şekildedir:

  • 0 ila 1000 TL aralığında gerçekleştirilen EFT ücreti 7,79 TL,
  • 1.000 TL ila 50.000 TL aralığında gerçekleştirilen EFT ücreti 15,59 TL,
  • 50.000 TL ve üzeri gerçekleştirilen EFT ücreti 155 TL’dir.

Fiyat makuliyeti açısından müşterilerin Vakıfbank mobil yoluyla havale işlemlerini gerçekleştirmeleri önerilir.

Vakıfbank EFT işlem saati hafta içi 08.30 ila 15.59 saatleri arasındadır.

Vakıfbank Havale Hangi Saatler Arasında Yapılır?

Vakıfbank havale saati için Vakıfbank mesai saatleri geçerli değildir. Müşteriler telefon bankacılığı, mobil uygulama ve Vakıfbank bankamatikleri aracılığıyla 7/24 EFT işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilir.

Vakıfbank Devlet Bankası mı?

Vakıfbank %58 hisse ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı olan devlet bankalarından biridir. Banka, devlet sermayesiyle kurulmuştur.

Vakıfbank Gayrimenkul Satışı Yapar mı?

Vakıfbank gayrimenkul satışı yapan bankalar arasında yer alır. Vakıfbank tarafından satışa koyulmuş olan taşınmazlar için, banka tarafından kredi tanımlamaları da yapılır. Müşteriler, Vakıfbank vasıtasıyla satın alınmak istenen gayrimenkuller için 120 aya uzanan vade imkanlı kredilerden faydalanabilir.

Vakıfbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank kredi başvurusu yapmak için Vakıfbank mobil uygulaması, Vakıfbank çağrı merkezi veya Vakıfbank şubeleri kullanılabilir. Kullanılmak istenen kredi, kişimin kredi risk durumuna göre değerlendirilir ve ona göre tanımlanır.

Vakıfbank’ın sunduğu kredi hizmetlerinden faydalanmak ve detaylı bilgi almak isteyen müşteriler, bankanın resmi internet sitesini veya Vakıfbank mesai saatleri içinde şubeleri ziyaret edebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.