TEB Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

TEB Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati
TEB bankası ile ilgili merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Sizde TEB Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati kaç diye merak ediyorsanız işte detaylar...

TEB çalışma saatleri bütün kamu bankaları gibi sabah 09.00 ila akşam 17.00 arasındadır. Bu saatler içerisinde TEB şubelerinden bütün işlemler kolayca gerçekleştirilebilir. TEB öğle arası tatili 12.30 ila 13.30 arasındadır. Bu saat aralıklarında TEB şubelerinde bütün bankacılık işlemlerine ara verilir.

TEB mesai saatleri içinde işlem gerçekleştirmek isteyen müşteriler öncelikle şube girişinden ilgili işlemle alakalı sıra numarası alır. Sıra numarası gelen müşteri ilgili gişeye yönlendirilir. Bütün işlemler için öncelikle sıra numarası alınması gerekir aksi taktirde gişeler müşterilere yardımcı olamaz.

TEB Şubeleri Hafta Sonu Açık mı?

TEB hafta sonu şubeleri kapalıdır ve şubeler üzerinden TEB bankacılık hizmetleri verilmez. Hafta sonu hiçbir kamu bankası şubeler üzerinden faaliyet göstermez. Bunun yanında resmi tatiller, bayramlar ve olağanüstü durumlar halinde de TEB şubeleri kapalıdır. Bu nedenle, bayramlara veya resmi tatillere denk gelen şube işlemlerinin, erkenden halledilmesi önerilir.

TEB Müşteri Hizmetleri Hangi Saatler Arasında Açıktır?

TEB çağrı merkezi haftanın 7 günü 24 saat boyunca ulaşılabilirdir. TEB çağrı merkezi üzerinden bütün telefon bankacılığı hizmetleri kolayca halledilebilir. Telefon bankacılığı, çağrı merkezi üzerinden gerçekleştirilen bankacılık hizmetlerinin genel adıdır.

TEB telefon bankacılığı işlemleri için ilgili numaranın çevrilmesi gerekir. Numara arandıktan sonra gerçekleştirilmek olan işlem birkaç kelimeyle anlatılır ve bunun üzerine ilgili birimlere veya müşteri hizmetlerine bağlanılır. TEB telefon bankacılığı üzerinden kredi kartı işlemleri, kredi başvuruları, kart limit yükseltme işlemleri, kart şifresi alma işlemleri gerçekleştirilir.

TEB’in Emeklilere Özel Promosyonu Nedir?

TEB emekli promosyonu emeklilere yönelik özel bir promosyon türüdür. TEB emekli promosyonundan faydalanmak isteyen emekliler, maaşlarını TEB’e taşımalıdır. Maaşını TEB’e taşıyan müşteriler, 7000 liraya kadar nakit promosyon almaya hak kazanırlar.

Promosyonun detaylarıyla alakalı TEB şubelerinden veya TEB müşteri hizmetleri numaraları üzerinden bilgi alınabilir.

TEB EFT Ücreti Ne Kadar ve Hangi Saatlerde EFT Yapılır?

TEB EFT işlem ücreti işlemin gerçekleştirildiği kanala göre değişkenlik gösterir. TEB EFT işlem ücretleri şu şekildedir:

  • TEB şubelerinden gerçekleştirilen EFT işlem ücreti 54 lira,
  • TEB müşteri hizmetleri üzerinden gerçekleştirilen EFT işlem ücreti 10 lira,
  • TEB mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilen EFT işlem ücreti 5,40 liradır.

En makul ücret, mobil uygulamalar üzerinden gerçekleştirilen EFT işlemlerinde uygulanır. Bu nedenle müşterilerin EFT işlemleri için mobil uygulama kullanması önerilir.

TEB EFT saatleri sabah 09.00 ila akşam 17.15 arasındadır. Bu anlamda en uzun EFT saat aralığına sahip olan bankalardan biridir.

TEB Havale İşlemleri Hangi Saatlerde Yapılır?

TEB havale saatleri için herhangi bir mesai saati kısıtlaması yoktur. TEB havale işlemlerini müşteriler istediği zaman istediği TEB kanalıyla gerçekleştirebilir. Yalnızca, TEB şubeleri kanalıyla yapılacak olan havale işlemlerinde TEB mesai saatleri geçerlidir.

TEB Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

TEB kart başvurusu “Cepte TEB” mobil uygulaması veya şubeler vasıtasıyla gerçekleştirilebilir. Mobil uygulamadan yapılan başvurular, şube yoluyla yapılanlardan çok daha kolaydır.

TEB Hoş Geldin Faizi Nedir?

TEB Hoş Geldin Faizi, bankanın yeni müşteriler için uyguladığı bir kampanyadır. Yeni TEB’li olmuş müşteriler en yüksek faiz oranlarından faydalanma hakkına sahip olur. Bunun için TEB’den hesap açmak ve yeni TEB müşterisi olmak yeterlidir.

TEB Gayrimenkul Satışları Yapıyor mu?

TEB gayrimenkul satışı ipotekli gayrimenkullerin TEB tarafından satılması hizmetidir. Satışlar TEB internet sitesi üzerinden ve kimi zaman da ihale yöntemiyle gerçekleştirilir. TEB gayrimenkul satışı hakkında bilgi almak için TEB mesai saatleri içinde şubeler ziyaret edilebilir veya telefon bankacılığı ile müşteri temsilcisiyle görüşülebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.