Şekerbank Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

Şekerbank Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati
Kamu bankalarından olan Şekerbank ile ilgili merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Sizde Şekerbank Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati kaç diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Şekerbank çalışma saatleri sabah 09.00 ila akşam 17.00 arasındadır. Belirtilen saatler aralığında hafta içi her gün bütün Şekerbank şubelerinden bankacılık işlemleri gerçekleştirilebilir. Şekerbank’ta 12.30 ila 13.30 arası öğle tatili saatidir. Belirtilen saat aralığında Şekerbank’ta hizmete ara verilir. Şekerbank gişelerinden bankacılık hizmeti almak isteyen müşterilerin öğle arasından önce veya sonra şubelere gitmeleri tavsiye edilir.

Şekerbank Hafta Sonu Açık mı?

Şekerbank hafta sonu şubelerde bankacılık hizmeti vermez. Hafta sonu bütün bankalar gibi Şekerbank şubeleri de kapalıdır. Hafta sonu bankacılık hizmeti almak isteyen Şekerbank müşterileri online uygulama, Şekerbank çağrı merkezi veya Şekerbank ATM’lerini kullanarak kolaylıkla işlemlerini yürütebilirler.

Hafta sonu fatura ödeme işlemleri, kira ödemeleri, kredi kart borç sorgulama veya borç ödeme vb. işlemler belirtilen kanallar vasıtasıyla gerçekleştirilmeye devam eder. Hafta sonu Şekerbank şubelerinden gişe işlemlerinin yürütülmesi mümkün değildir.

Şekerbank Müşteri Hizmetleri Hangi Saat Aralığında Hizmet Verir?

Şekerbank çağrı merkezi 7 gün 24 saat müşterilerine hizmet verir. Müşteriler, Şekerbank çağrı merkezi üzerinden işlem yapmak istenen konuyu birkaç kelimeyle özetleyip ilgili birimle kolaylıkla görüşebilirler. Ayrıca müşteriler, Şekerbank kartının kaybolması ve çalınması halinde, mesai saatlerini beklemeden çağrı merkezi üzerinden bildirimde bulunabilirler.

Şekerbank çağrı merkezi üzerinden kart şifresi alma, kart limiti yükselme, kredi başvurularında bulunma vb. bankacılık işlemleri gerçekleştirilebilir.

Şekerbank EFT Ücreti Nedir ve Hangi Saatler Arasında Gerçekleştirilir?

Şekerbank EFT işlemi sabah 09.00 ila akşam 15.59 arasında gerçekleştirilir. Şekerbank EFT işlemleri yalnızca hafta içi belirtilen saat aralığında yapılabilir. Şekerbank şubeden ve telefon bankacılığından yapılan EFT işlem fiyatları şu şekildedir:

  • 1000 TL’ye kadar olan EFT işlemlerinin ücreti 12,79 TL,
  • 50.000 TL ve üzeri EFT işlemlerinin ücreti 256,16 TL,
  • 1000 – 50.000 TL arası EFT işlemlerinin ücreti 25,6 TL’dir.

Şekerbank mobil uygulama üzerinden yapılan EFT işlem fiyatları şu şekildedir:

  • 1000 TL’ye kadar olan EFT işlemlerinin ücreti 2,54 TL,
  • 50.000 TL ve üzeri EFT işlemlerinin ücreti 64,03 TL,
  • 1000 – 50.000 TL arası EFT işlemlerinin ücreti 5,1 TL’dir.

İşlem ücreti makuliyeti açısından EFT işlemlerinde mobil bankacılığın kullanılması önerilir.

Şekerbank Havale İşlemleri Hangi Saatler Arasında Gerçekleştirilir?

Şekerbank havale saatleri kısıtlaması yoktur. 7 gün 24 saat boyunca havale işlemleri mobil bankacılık, ATM veya çağrı merkezi üzerinden gerçekleştirilebilir. Havale işlemlerinde saat kısıtlaması yalnızca şubeden gerçekleştirildiği taktirde olur. Bu durumda Şekerbank mesai saatleri içinde şubeye gidilmesi gerekir.

Mobil bankacılık yoluyla havale yapmak, en basit işlemlerden biridir. Hem işlem ücretinin daha makul oluşu hem zaman kaybettirmemesi açısından müşterilerin mobil bankacılık aracılığıyla havale yapmaları tavsiye edilir.

Şekerbank Kart Şifresi Nasıl Alınır?

Şekerbank kart şifresi almak için ilgili numaraya SMS atılması yeterlidir. Mevcut kartın son dört hanesi ve CVC kodunun son üç hanesi girilerek 1953’e SMS gönderildiği taktirde müşteriler kolaylıkla kart şifrelerini temin edebilirler.

Şekerbank Devlet Bankası mı?

Şekerbank devlet bankası değil, özel sermayeyle kurulmuş bir özel bankadır. Şekerbank 1953’te Eskişehir’de kurulan Türkiye menşeili bir bankadır ve toplam 67 ilde hizmet verir.

Şekerbank Gayrimenkul Nedir? Şekerbank Gayrimenkul Satıyor mu?

Şekerbank gayrimenkul satışı ihale yoluyla, Şekerbank tarafından yapılan bir satış sistemidir. Müşteriler, arsa, konut, tarla gibi gayrimenkulleri Şekerbank ihalesiyle alma imkanına sahiptir. Türkiye’de Şekerbank dışında Ziraat Bankası ve Vakıfbank da gayrimenkul satışı yapar.

Gayrimenkul satışı hakkında bilgi almak isteyen müşteriler Şekerbank müşteri hizmetlerini arayabilir veya Şekerbank mesai saatleri içinde şubeleri ziyaret edebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.