Odeabank Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

Odeabank Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati
Popüler bankalar arasında olan Odeabank ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde. Sizde Odeabank Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati nedir diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Odeabank çalışma saatleri sabah 09.00 ila akşam 17.00 arasındadır. Odeabank hafta içi her gün belirtilen saat aralığında hizmet verir. Odeabank’ta öğle arası 12.30 ila 13.30 arasındadır. Bu saatlerde bütün Odeabank şubeleri bankacılık hizmetlerine ara verir. Gişe işlemler olan müşterilerin, yaptırmak istediği işlemlerin öğle arasına denk getirmemesi tavsiye edilir.

Odeabank mesai saatleri içinde müşteriler kolaylıkla bütün bankacılık işlemlerini, şubeler üzerinden gerçekleştirebilirler. Şubeye giden müşteriler gerçekleştirmek istediği işlemle alakalı sıra numarası aldıktan sonra ilgili bankoya aktarılır ve ilgili işlem başlatılır.

Odeabank Hafta Sonu Hizmet Verir mi?

Odeabank hafta sonu hizmete kapalıdır. Bütün kamu bankaları gibi Odeabank da hafta sonu şubeler üzerinden bankacılık işlemlerine ara verir. Hafta sonu gerçekleştirilmek istenen işlemler, mobil bankacılık veya müşteri hizmetleri vasıtasıyla gerçekleştirilebilir. Ayrıca Odeabank ATM’lerinden de birçok işlem kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşebilir.

Hafta sonu fatura ödeme işlemleri, kredi ödeme işlemleri, kredi kartı borç sorgulama ve ödeme işlemleri online kanallar ve ATM’ler yoluyla kolayca halledilebilir.

Odeabank Hangi Saatler Arasında EFT Hizmeti Verir?

Odeabank EFT işlemleri hafta içi sabah 09.00 ila akşam 17.00 arasında gerçekleştirilir. Gün içinde yapılan EFT işleminin alıcının hesabına yansımasını isteyen bütün müşteriler, belirtilen saat aralıklarına dikkat etmelidir. Bu saatlerin dışında kalan EFT işlemleri, bir sonraki iş gününde gerçekleşir. EFT işlemleri hafta sonu gerçekleştirilemez.

Odeabank’ta ileriye dönük EFT işlemleri ise 7 gün 24 saat boyunca yapılabilir. Mobil uygulamalar üzerinden EFT’nin yapılacağı tarih ve saat belirtildiği taktirde, talimatın veriliş zamanının mesai saatleri içinde olmasına gerek yoktur.

Odeabank’ta Havale Hangi Saatler Arasında Gerçekleştirilir?

Odeabank havale işlemleri haftanın her günü 24 saat gerçekleştirilebilir. Mobil bankacılık, ATM’ler veya müşteri hizmetleri üzerinden gerçekleştirilen bütün havale işlemleri, aynı anda alıcının hesabına yansır.

Havale işlemlerini Odeabank şubeleri üzerinden yapmak isteyen müşteriler bu durumda yalnızca Odeabank mesai saatleri içerisinde havale işlemlerini gerçekleştirebilir. Genel olarak müşteriler, havale yapmak için şube dışı bankacılık hizmetlerini kullanarak bu işlemleri daha kolay bir şekilde gerçekleştirmeyi tercih ederler.

Odeabank Çağrı Merkezi Hangi Saatler Arasında Açıktır?

Odeabank müşteri hizmetleri haftanın 7 günü 24 saat boyunca hizmete açıktır. Müşteriler Odeabank müşteri hizmetleri numarası üzerinden birçok işlemi mesai saati kısıtlaması olmaksızın gerçekleştirebilirler. Müşteri hizmetleri numarası üzerinden yapılabilecek işlemler şunlardır:

  • Kayıp veya çalıntı kart bildirimi
  • Kredi veya banka kartı için şifre alma ve oluşturma
  • Kredi başvuruları
  • Kredi kartı limit yükseltme veya düşürme işlemleri
  • Mobil bankacılık şifre belirleme işlemleri
  • Odeabank müşteri hizmetleri 2014 yılında, uluslararası arenada “En İyi Müşteri Hizmetleri” ödülüne layık görülmüştür.

Odeabank Oksijen Hesap Nedir?

Odeabank Oksijen Hesap müşterilerinin hesaplarındaki bakiyeyi “günlük faiz” oranı ile değerlendiren bir hesap türüdür. Oksijen Hesap müşterileri gün içinde bakiyelerini vade bozulma endişesi olmadan harcarken, günün sonunda kalan bakiyeyi gecelik mevduat hesabına aktarma şansına sahiptir.

Oksijen Hesap sahibi olmak isteyen müşteriler, dijital kanallardan veya şube vasıtasıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

Odeabank Hangi Ülkeye Aittir?

Odeabank Lübnan merkezli büyük bir bankadır. Ana hissedarı Bank Audi’dir ve toplam 7 farklı ülkede hizmet verir. 2012 yılında Türkiye’de hizmete başlayan Odeabank günden güne şube hacmini artırmıştır.

Odeabank Genel Müdürlük Nerededir?

Odeabank genel müdürlüğü İstanbul’un Şişli semtindedir. Esentepe mevkiinde büyük bir plazada konuşlanan genel müdürlük Odeabank mesai saatleri içinde hizmet verir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.