Sinema Severler Çok Daha Keyif Alacak! "Güven Bana" Filmi Yayın Tarihi Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Sinema Severler Çok Daha Keyif Alacak! "Güven Bana" Filmi Yayın Tarihi Vizyon Tarihi Belli Oldu!
Pandemi dönemi özellikle kişilerin sosyal aktivitelere katılmasını engelledi. Bu dönem boyunca kişiler, sinema ve tiyatro gibi kültürel faaliyetlerden uzak kaldı. Covid-19 salgının biraz hafiflemesi ile bu sektörlerde yarım kalan işler devam ettirilmeye başlandı. İşte detaylar...

Pandemi nedeni ile birçok sinema filminin çekimleri yarım kalmıştı. Sinema gibi toplu aktivitelerin yapılması, pandemi süresince tedbir amaçlı olarak yasaklanmıştı. İnsanların sinemalara olan hasreti bu dönemde oldukça arttı ve pandemi öncesinde çekimlerine başlanan ve sinema severler tarafından merakla beklenen filmler askıya alınmıştı. Bu filmler içerisinde yabancı filmler olduğu gibi yerli filmler de yer aldı. Birçok sinema seyircisi, bekledikleri filmler için bir süre daha sabretmek zorunda kaldı.

ŞUBAT AYINDA ÇOK GÜLECEKSİNİZ

Yeni yıla girilmesinin ardından birçok yerli ve yabancı film vizyona girmeye başladı. Sinema tutkunları yıllardır bekledikleri filmleri seyretmek için sinema salonlarına koştu. 2023 yılının şubat ayında vizyona girecek yerli yapımlar arasında bulunan ‘Güven Bana’ filmi ise, birçok sinema sever tarafından heyecanla bekleniyor. Yayınlanan karelerde yerli filmin seyirciyi oldukça güldüreceği ve eğlenceli bir zaman geçirmelerini sağlayacağı belli oldu. Birçok sinema sever, bu ay vizyona girecek olan film için gün sayıyor.

GÜVEN BANA FİLMİNİN KONUSU

Oldukça eğlenceli bir senaryoya sahip olan Güven Bana filmi, beş kuzenin başlarından geçen olayları konu alıyor. Filmde iki kardeşin annelerinin ölümünden sonra yatalak babalarına bakmak zorunda kalmasını ve dedelerinden kalan miras haklarının peşine düşmesi ile başlarına gelen olaylar anlatılıyor.

GÜVEN BANA FİLMİNDE KİMLER OYNUYOR?

24 Şubat’ta vizyona girecek olan Güven Bana filminde baş rolleri; Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Kıvanç Baran Aslan ve Onur Gökçek paylaşıyor. Filmin yapımını Aytaç Medya üstlenirken, yapımcılığını Aytaş Ağdağ ve Anıl Oğuz üstleniyor. Güven Bana filminin senaristliği ve yönetmenliği ise, Selçuk Aydemir tarafından üstleniliyor. 24 Şubat’ta vizyona girecek olan film sinema severler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Filmin baş rollerini paylaşan isimlerin hayranları da 24 Şubat gününü iple çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.