Carrefoursa Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?

Carrefoursa Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?
Hipermarket devlerinden olan Carrefoursa çalışma saatleri ile de dikkat çekiyor. Sizde Carrefoursa Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında? diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Carrefoursa çalışma saatleri 10.00-22.00 olarak belirlenmiştir. Türkiye’de bulunan tüm Carrefoursa şubeleri bu çalışma saatlerinde faaliyet gösterir. Carrefoursa çalışma saatleri ancak milli bayram, dini bayram ve diğer özel günlerde değişiklik gösterir. Konuyla ilgili duyurular Carrefoursa marketlerin web sitesinden yayınlanır.

Carrefoursa Sabah Açılış Saatleri Kaç?

Carrefoursa sabah açılış saati 10.00 olarak belirlenmiştir. Mağaza çalışanları bu saatten önce marketlere gelirler lakin içeri müşteri alınmaz. Çalışanlar açılış saatinden erken gelerek mağazayı müşterilerin hizmetine sunmaya hazırlarlar. Bazı bölgelerdeki Carrefoursa marketler sabah 08.00’da hizmet vermeye başlarlar. Carrefoursa marketlerin hizmet saatleri marketin girip kapısının üzerinde yazar.

Carrefoursa Akşam Kaçta Kapanır?

Carrefoursa akşam kapanış saati 22.00’dır. AVM içinde bulunan bazı Carrefoursa şubeleri bu saatten önce kapanabilir. Müşterilere tüm gün hizmet veren Carrefoursa Online da 22.00’da hizmet vermeyi bırakır. Müşteriler, marketin mesai saatleri boyunca Carrefoursa Online sisteminden yararlanarak istedikleri ürünleri evlerine getirtebilir. Carrefoursa marketin kapanmasıyla online hizmetin çalışma saatleri de sona erer.

Carrefoursa Market Hafta Sonları Açık Mıdır?

Market zincirinin şubeleri haftanın tüm günlerinde hizmet gösterir. Carrefoursa hafta sonu hem cumartesi günü hem de pazar günü normal çalışma saatlerinde açıktır. Hafta sonu olması market zincirlerinin çalışma düzeninde bir değişiklik gerektirmez. Hafta içi işinden ötürü ihtiyaçlarını gidermekte zorluk çeken müşteriler genelde hafta sonlarında markete gitmeyi tercih ederler. Carrefoursa da bu yüzden hafta sonu iki gün açıktır ve tam mesai yapar.

Carrefoursa Öğle Arası Veriyor Mu?

Carrefoursa öğle arası saatlerinde mola vermez. Çalışanlar farklı zamanlarda öğle molalarına çıkarlar, böylece market mesaisini kesintisiz devam ettirmiş olur. Sabah 10.00’da açılan market, akşam kapanış saati olan 22.00’a kadar hizmete ara vermez. Müşteriler bu saatler arasında istedikleri zaman Carrefoursa marketlere gidebilirler.

Carrefoursa 22.00’dan Sonra Açık Mı?

Carrefoursa gece hizmet vermez. Türkiye genelindeki marketlerin tamamına yakını gece 22.00’da hizmet vermeyi bırakırlar. Carrefoursa da bu marketlerin arasındadır. Saat 22.00’da mesai bitimiyle birlikte Carrefoursa’nın sunduğu teslimat hizmeti de biter. Çalışanların bazıları günün sonuna kalan işleri tamamlamak için saat 22.00’dan sonra da mağazada bulunsa bile bu saatten sonra kasalar kapanır ve mağazanın içine müşteri alınmaz.

Carrefoursa Dini Bayramlarda Açık Mı?

Carrefoursa bayram günlerinde çoğunlukla açıktır falan bazı günlerde tam mesai yapmaz. Seneden seneye tarihleri Güneş takvimine dayalı olarak değişen Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı genellikte resmî tatil ilan edilir. Bu resmî tatil günlerinde Carrefoursa şubeleri genelde daha geç açılır. Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı tatillerinin ilk günlerinde Carrefoursa şubeleri 10.00 yerine 13.00’da açılır. Mağazaların kapanma saatleri genellikle değişmez. Dini bayramların tatillerinin ilerleyen günlerinde Carrefoursa çalışma saatleri normal düzene döner.

Carrefoursa Milli Bayramlarda Açık Mı?

Carrefoursa milli bayram ilan edilen günlerde açıktır. Dini bayram tatillerinin aksine resmî tatil ilan edilen milli bayramlarda Carrefoursa çalışma saatlerinde bir değişiklik olmaz. Aralarında 29 Ekim, 19 Mayıs, 23 Nisan gibi günler bulunan milli bayramlarda da Carrefoursa çalışma saatleri 10.00-22.00 olarak belirlenmiştir.

Carrefoursa Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri Kaç?

Carrefoursa müşteri hizmetleri telefon veya WhatsApp üzerinden haftanın 7 günü, 24 saat hizmet verir. Müşteri hizmetlerinin çalışma saatleri Carrefoursa marketlerin çalışma saatinden farklıdır. Müşteriler diledikleri saatlerde 444 10 00 numarasını arayarak veya numaraya WhatsApp uygulaması üzerinden mesaj atarak müşteri hizmetlerine ulaşabilir. Müşteriler müşteri hizmetleri hattını her türlü dilek, istek, öneri ve şikayetleri için kullanabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.