BİM Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?

BİM Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?
Uygun fiyat politikası ile vatandaşların tercih etmiş olduğu BİM marketlerle ilgili merak edilen detayları sizler için derledik. Sizde BİM Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? diye merak ediyorsanız işte detaylar...

BİM mesai saatleri sabah 09.00 ve akşam 21.00 arası olacak şekilde belirlenmiştir. Bu çalışma saatleri tüm BİM market şubeleri için aynıdır. BİM çalışma saatleri bayram, özel gün gibi durumlara bağlı olarak değişebilir. Bayram olmayan günlerde BİM çalışma saatleri standarttır ve hiçbir zaman değişmez.

BİM Sabah Açılış Saati Kaç?

BİM sabah açılışı 09.00’da yapar. Haftalık değişen ürünleri almak isteyen müşteriler bazen marketin açılma saatlerinden önce marketin önünde kuyruğa girerler. Yoğunluğu önlemek amacıyla BİM market 09.00’dan önce kapılarını açmaz. Sabah 09.00’da açılan markette açılış saatinden sonra 12 saat hizmet verilir.

BİM Akşam Kapanış Saati Kaç?

BİM akşam kapanış saati 21.00’dır. Marketin kapanış saatleri tüm yıl boyunca aynıdır. Her gün Türkiye’nin her yerindeki BİM marketler kapılarını 21.00’da kapatarak mesailerini sonlandırırlar. Bu saatten sonra müşteriler BİM şubelerinin sunduğu hizmetlerden yararlanamazlar.

BİM Her Gün Açık Mı?

BİM her gün açıktır. Müşterilerin sıklıkla tercih ettiği market zincirlerinden birisi olan BİM haftanın her günü aynı saatlerde hizmet verir. Cumartesi ve pazar günleri de kesintisiz hizmete devam eden BİM marketler sadece bazı bayramlarda kapalı olur. Bu bayramlar harici her yerdeki BİM marketler açıktır.

BİM Market Dini Bayramlarda Açık Mı?

BİM dini bayram tatili olarak resmî tatil edilen zamanlarda sadece 1 gün kapalı kalır. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı tatillerinde BİM şubeleri bayramın ilk gününde kapalıdır. Dini bayramların ilk günlerinden sonra BİM şubeleri normal düzenlerine geri döner. Bayramın ilk gününden sonraki günlerde BİM çalışma saatleri diğer günlerde olduğu gibi sabah 09.00 akşam 21.00 arasıdır.

BİM Market Milli Bayramlarda Açık Mı?

BİM milli bayramlarda tatil yapmaz. 15 Temmuz, 23 Nisan gibi resmî tatil olan milli bayramlarda BİM şubeleri kesintisiz hizmete devam ederler. BİM market şubeleri sadece dini bayramların ilk günlerinde kapalıdır. Milli bayramlara ek olarak resmi tatil olan 1 Ocak ve 1 Mayıs günlerinde de BİM şubeleri açıktır.

BİM Öğle Molası Var Mı?

BİM market öğle arası yapmaz. Çalışanlar haftanın tüm günleri tam mesai çalışırlar. BİM market çalışanları vardiyalı sistemde çalışırlar. Böylelikle çalışanların öğle molaları farklı saatlere denk gelir ve market her zaman hizmet verir. BİM marketler sadece cuma günleri öğle saatlerinde kapalı olur. Bu durumun sebebi Cuma namazıdır.

BİM Cuma Günleri Kapalı Mı?

BİM Cuma molası uygulaması yapmaktadır. Cuma günleri Cuma namazı saatlerinde BİM şubeleri kapalıdır. Cuma namazı saatlerinin bitiminde market kapıları yeniden açılır ve mesai sonuna kadar hizmet devam eder. Cuma günü BİM market şubelerinin kapandığı günler namaz saatlerine göre ayarlandığından sabit bir saat aralığı belirtmek imkansızdır. Cuma günlerinde marketin kapalı olduğu dakikalar her hafta değişir. 

BİM Gece Açık Mı?

BİM market gece saatlerinde kapalıdır. 21.00’dan sonra bazen markette kalan işleri yapan çalışanlar olsa da market müşterilere hizmet vermez. Gece saatlerinde BİM müşteri hizmetleri de faaliyet göstermez. BİM marketlerin telefonla ulaşılabilen bir müşteri hizmetleri servisi bulunmamaktadır. Marketle iletişime geçmek isteyen müşteriler, diledikleri saatte sitede bulunan iletişim formunu doldurarak yetkililere ulaşabilirler.

BİM Eve Teslimat Ne Zaman Açık?

BİM eve teslimat hizmeti sunmamaktadır. Bu konuda bir süredir söylentiler olsa da BİM market zinciri henüz bu konuda bir adım atmamıştır. BİM marketlerden alışveriş yapmak isteyen müşteriler haftanın her günü 09.00-21.00 arasında markete giderek ihtiyaçlarını giderebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.