Operasyona Gerek Kalmadan Gıdınızdan Kurtulun! İşte Mucize Yöntemler!

Operasyona Gerek Kalmadan Gıdınızdan Kurtulun! İşte Mucize Yöntemler!
Kadınların en büyük problemlerinden biri olan gıdı sarkması, farklı yöntemler ile giderilmeye çalışılıyor. Gıdı bölgesi, kadınların daha olgun ve kilolu görünmesine neden olmaktadır. Bu nedenle gıdı bölgesinin giderilmesi kadınlar için oldukça önemlidir. İşte detaylar...

Gıdı bölgesi, kadınların daha kilolu ve daha olgun bir görünüme sahip olmasına neden olmaktadır. Gıdı bölgesi sadece kadınlarda değil, erkeklerde de meydana gelen bir durumdur. Bazı erkekler de gıdı bölgesi sorununu ciddiye alabilmektedir. Ancak diğer bir yandan ise, erkekler gıdı bölgelerinde meydana gelen sarmaları sakal yapılarını uzatarak gizleyebilmektedir. Kadınların böyle bir alternatifi olmadığı için farklı nedenlerden dolayı meydana gelebilen gıdı bölgesini gidermesi gerekmektedir. Gıdı bölgesinden kurtulmak için farklı cerrahi operasyonlar olabildiği gibi evlerde uygulanabilecek basit egzersizler de bulunmaktadır.

EN BASİT ÇENE EGZERSİZİ İLE GIDINIZDAN KURTULUN

Çenenin alt kısmında farklı nedenlerden dolayı oluşabilen gıdı sarkması, evde uygulanacak çene hareketleri ile giderilebilir. Gıdı sarkmasını giderilmesi için uygulanacak egzersizlerin, düzenli olarak gerçekleştirilmesi büyük bir öneme sahiptir. Gıdı sarkmasından kurtulmak için deneyebileceğiniz ilk egzersizde başınızı geriye doğru eğin ve tavana bakın. Çenenin alt kısmında gerginlik hissedene kadar alt çenenizi itin ve on saniye bekleyin. 10 saniye sonra bırakın ve bu hareketi tekrarlayın.

EGZERSİZLERİ HER GÜN DÜZENLİ OLARAK YAPIN

Çenenin altı kısmında meydana gelen gıdı sarkmasını gidermek için deneyebileceğiniz ve her gün istediğiniz yerde uygulayabileceğiniz bir diğer egzersiz ise, çenenin öne doğru uzatılmasıdır. Bu egzersiz için de başınızı geriye doğru eğin ve yukarı bakın. Başınızı önce sağa eğin ve alt çenenizi öne doğru kaydırın. On saniye bekledikten sonra aynı hareketi, başınızı sola çevirerek tekrarlayın. Bu iki egzersizi düzenli olarak uygulayarak, sarkan gıdı görünümünden kurtulabilirsiniz. Gıdı oluşumlarının nedenleri arasında ise; sıklıkla kilo alınıp verilmesi, genetik faktörler, duruş bozuklukları ve yaş yer almaktadır. Duruş bozukluklarının düzeltilmesinin ve sağlıklı bir beslenme düzenine geçilmesi de gıdı sarkması için uygulanacak egzersizlere dahil edilerek, daha kısa zamanda daha etkili sonuçlar sağlanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.