Gigi Hadid’den Cilt Bakım Tüyoları: Sağlıklı Beslenin!

Gigi Hadid’den Cilt Bakım Tüyoları: Sağlıklı Beslenin!
Kadınların cilt bakım rutinlerini gerçekleştirmek için farklı yöntemleri bulunuyor. Bu yöntemler arasında ünlü model Gigi Hadid’in yöntemleri ise oldukça merak ediliyor. Genç yaşta anne olan ünlü model, kusursuz cilde sahip olmanın ipuçlarını paylaştı. İşte detaylar...

27 yaşındaki Filistin asıllı ünlü model Gigi Hadid, doğallığı ve cilt güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Pek çok kadın, Gigi Hadid’in cilt bakım rutinini merak ediyor. Gigi Hadid’in yüzüne dolgu yaptırdığı iddiaları, kendisi tarafından verdiği bir röportajda yalanlandı. Yüzünde çıkan sivilceler için de evde bulunan malzemeleri kullandığını ifade eden Gigi Hadid, doğal yöntemler ile cilt bakımını yaptığını ifade etti. Aynı zamanda, sağlıklı ve dengeli bir şekilde beslendiğini de ifade eden ünlü model, sağlıklı beslenmenin cilde olan katkısına dikkat çekti.

SİVİLCELER İÇİN DİŞ MACUNU KULLANIN

Gigi Hadid verdiği röportajda kaşlarına asla dokunmadığını ve cildini sürekli temiz tuttuğunu belirtti ve ‘’Açıkçası önemli olan cildi temiz tutmak ki makyaj yapılabilir olsun. Ayrıca, asla kaşlarıma dokunmam. Annem bana geceleri yatarken sivilcelerimin üzerine biraz diş macunu sürmeyi öğretti. Sivilceler için asla başka bir şey kullanmam.’’ ifadelerini kullandı. Aynı zamanda Gigi Hadid, yüzüne dolgu yaptırdığına dair çıkan haberleri de yalanladı.

DİŞ MACUNU UYGULAMASI

Gigi Hadid’in güzellik sırların arasında da yer alan diş macunu uygulaması oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Cilt yüzeyinde çıkan sivilcelerden pratik bir şekilde kurtulunmasını sağlayan bu yöntem, birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Cilt yüzeyinde sivilce ya da akne gibi oluşumların meydana gelmemesi için cildin düzenli olarak temizlenmesi gerekmektedir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa temizlenen ciltte, gözenekler arındırılır ve sivilce oluşumları da bu sayede engellenir. Ciltte meydana gelen bu oluşumları gidermek için farklı yöntemler arasında yer alan diş macunu uygulaması ise, oldukça pratik bir şekilde bu oluşumların giderilmesini sağlayacaktır. Diş macunu sivilce ya da aknenin üzerine az bir miktarda sürülür. Diş macunun üzerine ise, hafif nemli bir kağıt mendil yerleştirilir. Bu işlem sivilcenin kurumasını sağlayacaktır. Bir süre sonra diş macunu, nemli ve temiz bir bez yardımı ile silinerek cilt yüzeyinden temizlenebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.