Tarım Kredi Kooperatif Genel Müdürü, Her Ürünün En Uygunu Bizde Dedi!

Tarım Kredi Kooperatif Genel Müdürü, Her Ürünün En Uygunu Bizde Dedi!
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın’dan açıklama geldi! 200 ana kategoride bin 400 ürünlerini olduğunu söylerken, ürünlerin en ucuzunu biz satıyoruz, piyasa fiyatını biz belirlemiş oluyoruz açıklaması geldi! İşte detaylar...

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, son zamanlarda meydana gelen, kimi marketlerin sabit fiyat uygulamasının ardında TK Marketlerin olduğunu ifade etti. 200 ana kategoride bin 400 ürünle, en ucuz ürünü sattıklarını söylerken, piyasa fiyatını da biz belirliyoruz açıklaması yaptı.

Genel Müdür Hüseyin Aydın, biz bunu yaptıktan sonra marketlerde fiyat sabitlemeye ya da indirime gittiler. Şimdi ise üç farklı kalitede ürün çıkaracağız, iddiamız ise her cebin, her kalitenin en ucuzunun bizde olması ifadelerini kullandı.

ÜRETİM ARTACAK

Söğüt’teki Gübretaş Maden tesislerinde gazetecilerle bir araya gelmiş olan Aydın, iş modeli ve hedeflerine dair bilgileri paylaştı. Aynı zamanda çiftçi için gübre, tohum desteği sağlarken artık reyting sistemin kullanılmaya başlandığını hatırlatan Aydın, böylece üretimin de artacağını ifade etti.

Tarım Kredi Marketler ’inde 200 ana kategoride bin 400 kalem ürünün satışı yapılıyor. Bu ürünlerin 400’ünün kendi uçtan uca üretim sistemlerinin mahsulü olduğuna dikkat çekildi. Hüseyin Aydın, önümüzdeki dönem içerisinde bu sayıyı 700’e ulaştırmak istediklerini açıkladı.

ÜRÜNLER BİRİNCİ SINIF

Piyasada yapılan TK Marketler ucuz mu pahalı mı tartışmalarına da değinen Aydın, konuşmasına şu şekilde devam etti: Öncelik olarak, bizde satılan birinci sınıf ürünlerin hiçbir yerde eşi benzeri yok. Bu kalite sebebiyle zaman zaman fiyat konusunda eleştiri alıyoruz. Biz satışını yaptığımı 400 üründe piyasayı belirlemiş oluyoruz. 600 üründe en ucuz biz oluyoruz. Bizim senelik olarak enflasyonumuz %81.

AKILLI MARKET YOLDA

Tarım Kredi Holding çatısı altında 18 şirket bulunuyor. 800 bin çiftçinin ortak malıyız, halka açık muamelesi görüyoruz, sözlerini kullanan Hüseyin Aydın, kamu kaynaklarını kullanmadıklarını, özkaynaklar ve bankadan kredi yoluyla yatırım yaptıklarını söyledi.

Hüseyin Aydın, akıllı market açacağız, insanın ve kasanın olmadığı bir market için planımız var. İlkini de Şubat ayında Ankara’da açacağız, dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.