Twitter’da Kripto Para Dönemi! Artık Ödemeler Kripto Para Üzerinden Mi Olacak?

Twitter’da Kripto Para Dönemi! Artık Ödemeler Kripto Para Üzerinden Mi Olacak?
Twitter’da yeni uygulama geliyor! Sosyal medya platformunda kripto para ödeme sistemi için çalışmalar başladı! Kripto para biriminin kullanılacağı ödemeler için kollar sıvandı! İşte detaylar...

Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’da değişiklik yapmaya devam ediyor. Satın aldığı günden bu yana birçok değişiklik yapan iş adamı, yeni bir güncelleme ile gündeme geldi.

Sosyal medya platformu olan Twitter’da artık ödemeler kripto para ile mi yapılacak? Twitter ödemelerin bundan sonra kripto para olarak yapılmasına dair çalışmalara başladı. Bitcoin ve benzeri kripto para birimi Twitter için geçerli olmaya başlayacak.

KRİPTO PARA GÜNCELLEMESİ

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Twitter, yeni bir değişiklik ile yeniden gündemdeki yerini korudu. Platformda kripto para ödemesi için düğmeye basıldı. Yeni bir sistem üzerinden çalışılarak, Bitcoin ve benzeri kripto para birimiyle ödemeler yapılması sağlanacak.

Paylaşılan bilgilere baktığımızda ise Twitter platformunun yeni sahibi olan Elon Musk, bahsi geçen ödeme sisteminin öncelikli olarak itibarı para sistemlerini desteklemesini istediği açıklandı. Bu adımdan sonra ise kript para birimlerini desteklemesi planlanmakta.

TWİTTER’DA BANKACILIK HİZMETLERİ

Geçtiğimiz 2022 yılında Kasım ayı içerisinde Elon Musk’dan bir açıklama gelmişti. Elon Musk, yaptığı açıklamada Twitter üzerinden bankacılık hizmetleri vermek istediğini ifade etmişti. Bu açıklamasıyla beraber o dönemde, ödemelerde dönüştürücü bir fırsat olduğunu ifade eden Elon Musk, doğrudan mesaj göndermekle ödeme arasında çok büyük bir fark meydana getirmediğini açıklamıştı.

Paylaşılan bilgilere baktığımızda ise, Twitter aynı dönem içerisinde bir ödeme işlemcisi olabilmek için ABD Hazinesine de kaydını yaptırdı.

HENÜZ NET TARİH BELLİ DEĞİL

Konuya yakın olan kaynaklardan gelen bilgiye göre ise, ruhsat alınabilmesi için yeni yasal süreçlerin de gündemde olduğu açıklandı. Kaynaklardan gelen bir diğer bilgiye göre ise ödeme katmanı ile Elon Musk kullanıcıların içerik üreticileri doğrudan destekleyebilmesini istiyor. Bunun yanı sıra ödeme yapabilmesini de desteklemek istiyor yorumları geldi.

Bu haberin yayılmasından hemen sonra da DogeCoin’in son bir gün içerisinde en yüksek seviyesine ulaştığı görüldü.

Twitter yeni uygulamasını tam olarak ne zaman aktif edeceği ise henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.