Toros Yeniden Satışa Sunuluyor! Elektrikli Renault Toros’un Fiyatı Belli Oldu!

Toros Yeniden Satışa Sunuluyor! Elektrikli Renault Toros’un Fiyatı Belli Oldu!
Klasik haline gelen Renault modelleri, yeni yılda elektrikli motor seçenekleri ile satışa sunulmaya hazırlanıyor. Bu modeller arasında Renault Toros ve Renault R5 yer alıyor. Fransız otomobil şirketi, klasik modellerini yeni özellikleri ile birlikte piyasaya sunamaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Fransız otomobil şirketi Renault, klasik haline gelen ve döneminde en çok tercih edilen modellerini, yenileyerek tekrar piyasaya sürmeyi hedefliyor. Klasikleşen modellerinde elektrikli motor seçeneklerini kullanacak olan Fransız otomobil üreticisi, Renault Toros ve Renault R5 modelleri başta olmak üzere, Renault R9 modelini de satışa sunmayı planlıyor. Renault, klasik modellerini yenileyerek satışa sunmak için birkaç model üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Fransız otomobil markasının üzerinde çalıştığı modeller arasında Renault R2, Renault R9 ve Renault R12 yer alıyor.

TÜRKİYE’DE ŞU AN SADECE ZOE SATILIYOR

Ülkemizde Fransız firmasına ait Zoe satışları yapılmakta. Ancak bu durumun da 2023 yılı içerisinde değişmesi bekleniyor. Fransız kaynaklarından alınan bilgilere göre, Renault Zor modelini tamamen kaldırmayı planlıyor. Renault firmasına ait Zoe modelinin yerine gelecek birçok alternatiften de söz ediliyor. Bu kapsamda Fransız otomobil şirketinin, ülke bazlı model stratejisi uygulayacağı düşünülüyor.

ZOE’NİN YERİNİ TOROS ALACAK

Fransız kaynaklı bilgilere göre Renault firmasının, ülkelerde farklı modelleri kullanıcılara sunacağının düşünüldüğü belirtiliyor. Ülke bazlı model stratejisi uygulamayı planladığı da düşünülen Fransız otomobil markasının, ülkelerdeki kullanıcıların satın almak istediği Renault modellerini ülkelerde satışa çıkartması bekleniyor. Bu stratejiye göre Renault firmasının, ülkemizde satışa sunulan Zoe modeli yerine Toros modelini sunması düşünülüyor.

YENİ TOROSLAR KASIMDA YOLLARDA

Alınan bilgilere göre, Renault firmasına ait olan klasik Toros modelinin, elektrikli motor ile üretilecek yeni versiyonunun kasım ayında satışa sunulması bekleniyor. 2023 model Renault Toros için belirlenen satış fiyatının, Zoe ile aynı olması bekleniyor. Klasikleşen Toros modelinin, elektrikli motorla hazırlanacak yeni versiyonunun ülkemizdeki satış fiyatının 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında olması bekleniyor. Bu fiyat aralıklarına sahip olarak yeni Toros versiyonunu satışa sunulmasının ise, kullanıcılar için sürpriz olmayacağı da ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.