Saçı Dökülenler Dikkat! Evde Bu Maske İle Saç Dökülmesine Son!

Saçı Dökülenler Dikkat! Evde Bu Maske İle Saç Dökülmesine Son!
Hem erkek hem kadınların ortak sorunlarından biri de saç dökülmesi. Saç dökülmesi kellik durumuna kadar götürebilir. Evde bu yöntemle oldukça kolay bir şekilde saç dökülmenizin önüne geçin! İşte detaylar...

Saçlarda dökülme hem erkek hem de kadınlar için istenmeyen durumlar arasında. Eğer doğru bakım yöntemi seçerseniz saç dökülmenizin önüne geçebilmek oldukça kolay. İşte evde kendi saç bakımınızı kendinizin yapacağı o yöntem…

Birçok durumdan kaynaklı saçlarda dökülmeler meydana gelebiliyor. Stres, vitamin eksikliği, kimi hastalıklar, yanlış beslenme ve yanlış tercih edilen saç bakım ürünleri saç dökülmesine neden olabiliyor. Saç dökülmesi ise kelliğe kadar götürebilen bir durumdur.

Kullanılan kimyasal ürünler, hormonal değişikliler, yetersiz beslenme, tiroid hastalıkları ve daha birçok neden saçta dökülmeye sebebiyet veriri. Tüm bunların yanı sıra saçlarınız için tercih ettiğiniz yanlış bakım ürünleri de saçınızda dökülmeye neden olur. Doğru bakım ürünleri tercih ederek saçlarınızın gürleşmesine yardımcı olun.

SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN YOLLAR

Daha az dökülmesine yardımcı olacak, evde rahatlıkla yapacağınız bir maskeyi sizin için derledik.

Saçlarınızı gürleştirmek için kafa derinize sık sık masaj uygulamak, içeriğinde E vitamini olan gıdalar tüketmek, saçlarınızı her gün yıkamak büyük bir önem taşımakta. Bunların yanı sıra saçlarınız için tercih edeceğiniz doğal maskeler de saçlarınız gürleşebilir.

Eve kolaylık kendinizin yapacağı birçok maske tarifi var. Bunlardan en kolayından biri de yumurta ve zeytinyağı ile elde dilen maskedir. Her evde bulunan bu malzemeler ile saçınıza rahatlıkla bakım yapabilirsiniz. Böylece saçınızın dökülmesin önleyip, gürleşmesine yardım etmiş olursunuz.

EV YAPIMI MASKE İÇİN MALZEMELER

  • Yumurta
  • Zeytinyağı

MASKENİN YAPILIŞI

  • Bir adet yumurta ile 5-10 damla zeytinyağını bir kap içerisinde iyice karıştırın.
  • Bir kap içerisinde karıştırdığınız bu malzemelerden elde ettiğiniz karışımı saçlarınıza yedirin.
  • Karışımı saçlarınıza yedirdikten sonra yarım saat kadar bekleyin.
  • Ardından şampuan yıkayıp, bu maskeyi her hafta saçınıza uygulayın.
  • Bir zaman sonra saçlarınız daha gür olacak ve dökülme azalacaktır.
  • Bu karışımın düzenli kullanımı gereken verimi sağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.