Yumurta Fiyatına İndirim Geldi! O Marketten Otuzlu Yumurta İçin Dev İndirim!

Yumurta Fiyatına İndirim Geldi! O Marketten Otuzlu Yumurta İçin Dev İndirim!
Son zamanlarda en çok zamlanan gıdalardan biri de yumurta oldu! Ancak indirim sonrasında 30’lu yumurtaya ciddi anlamda zam geldi! 70 lirayı bulan yumurta fiyatı 59 liraya kadar düşüş yaşadı! İşte detaylar...

Ekonomideki artan fiyatlar gıda fiyatlarını da etkiledi. Yumurta da en çok zam alan gıdalardan biri oldu. Otuzlu yumurta fiyatı 70 lirayı buldu. Vatandaş bu durumda yumurta tüketimini azaltmaktan başka çare bulamamıştı.

Yumurta fiyatı son zamanlarda en çok zam alan ürünler arasında oldu. 30’lu yumurta için o marketten büyük bir indirim yapıldı.  İndirimden yararlanmak isteyenler markete koştu. İşte yumurta için dev indirim!

DEV İNDİRİM YAPILDI!

Geçtiğimiz yılın artan gıda fiyatlarından biri de yumurta oldu. Oldukça artan yumurta fiyatları ciddi anlamda artış gösterdi. Vatandaşlar tüketimini azaltmaktan başka bir çare bulamadılar.

Yumurta insan sağlığı açısından oldukça önemli olurken fiyatı ise cep yakıyordu. Durum böyle olunca yumurta alımında azaltmaya gidildi. Artan ekonomik masraflara yumurta tüketimi azaltılarak

ZAMLANAN OTUZLU YUMURTA FİYATI DÜŞÜŞTE

Artan yumurta fiyatlarından 30 adet yumurta 70 liraya kadar çıktı. Bu fiyatları göz önünde bulundurunca dört kişiden oluşan bir aile için durumlar zorlamaya başladı. Bir ailenin yumurta masrafı için 70 lira ödemesi gerekiyordu. Durum böyleyken vatandaşlar yaşanılan zamlar sonrasında indirimli yumurta peşine düştü.

İndirimli yumurta içinse o marketten indirim haberi geldi. 30’lu yumurta için indirim yapıldı! Artan yumurta fiyatları sonrasında, o marketten yumurta için indirim haberi paylaşıldı. 30’lu yumurta için büyük oranda indirim yapıldı.

İndirimmarket'te Beypiliç otuzlu M boy beyaz yumurtayı 64.90 lira yerine 59.45 liradan satışa sundu. Satışa sunduğu bu büyük indirimle indirimmarket’e ilgi oldukça büyük oldu.

O MARKETTE İNDİRİMLİ SATILMAYA BAŞLANDI

İndirimmarket’te Beypiliç 30’lu M boy beyaz yumurta fiyatında oldukça iyi bir indirim yapıldı. Zamlanan yumurta fiyatlarından sonra 30’lu M Boy Beyaz Yumurta satış fiyatı olarak 59.45 lira belirlendi. Böylece vatandaşlar markete akın etti.

İndirimden yararlanmak isteyen vatandaşlardan yeni yumurta ücretine ilgi bir hayli yoğundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.