Tüvtürk Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

Tüvtürk Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati
Araç muayene istasyonları oldukça yoğun tempoları ile gündeme olmaya devam ederken sizde Tüvtürk Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati kaç diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Tüvtürk çalışma saatleri hafta içi her gün sabah 08.30 ila akşam 17.30 arasıdır. Bütün Tüvtürk istasyonları belirtilen mesai saatlerine tabiidir. Tüvtürk istasyonları Pazar günü hariç hizmet verir. Buna göre ihtiyaç duyan kişi Cumartesi günü de Tüvtürk istasyonlarına gidebilir. Tüvtürk’te öğle tatili yoktur. 08.30 ila 17.30 arasındaki hizmetler kesintisiz olarak verilir.

Tüvtürk mesai saatleri içinde muayene hizmetlerinden faydalanılabilir.

Tüvtürk Randevu Almadan Gidilir mi?

Tüvtürk randevusuz muayene hizmeti vermez. Tüvtürk’te muayene yaptırmak için mutlaka randevu alınmalıdır. Randevu için en yakın Tüvtürk istasyonu tercih edilebilir. Randevusuz gidildiği taktirde, hiçbir Tüvtürk istasyonunda araç muayenesi gerçekleşmez.

Tüvtürk Ücreti Ne Kadar?

Güncel Tüvtürk ücreti muayene ettirilecek olan aracın tipine göre değişiklik gösterir. Güncel 2023 Tüvtürk ücret tablosu şöyledir:

Otobüs, minibüs, kamyonet, römork, arazi taşıtı için Tüvtürk muayene ücreti 1.130 liradır.
Kamyon, tır, tanker gibi geniş araçlar için Tüvtürk muayene 1.528 liradır.
Tüvtürk Randevu Sorgulama Nasıl Yapılır?

Tüvtürk randevu sorgulama işlemleri için Tüvtürk resmi internet adresi ve Tüvtürk çağrı merkezine başvurulabilir. Bu sayede müşteriler, mevcut Tüvtürk randevularını sorgulayabilir ve istenildiği taktirde değişiklikte bulunabilirler.

Tüvtürk İstasyonları Hangi İllerde Bulunur?

Tüvtürk istasyonları 81 ilde bulunan araç muayene istasyonudur. Müşteriler, 81 ilin farklı noktalarında Tüvtürk araç muayene hizmetinden faydalanabilir. Genel olarak büyük şehirlerde daha fazla Tüvtürk muayene istasyonu bulunur.

Aracını muayene ettirmek isteyen araç sahipleri, kendi ilindeki Tüvtürk istasyonlarını listeleyerek kendisine en yakınını seçebilir ve muayene hizmetinden faydalanabilir. Sürücüler muayeneden önce randevu almayı unutmamalıdır.

Tüvtürk’te Muayene Nasıl Yaptırılır?

Tüvtürk muayenesi yaptırmak için öncelikle Tüvtürk resmi internet sitesinden veya Tüvtürk çağrı merkezi kanalıyla randevu almalıdır. Belirlenen tarih ve saat doğrultusunda, araç sahipleri Tüvtürk istasyonlarına giderek araç muayene işlemlerini gerçekleştirebilirler. Herhangi bir aksilik yaşamamak adına, sürücülerin randevu saatinden erken olacak şekilde istasyonda bulunması önerilir.

Tüvtürk istasyonlarında araçlar muayene girmeden önce kurum tarafından ruhsat kontrolü yapılır. Bu ruhsat kontrolünün uzun sürmesi halinde, araç sahipleri randevu saatlerini kaçırabilirler. Bu nedenle, randevu saatinden önce istasyonda bulunmak büyük önem taşır.

Tüvtürk Gezici Hizmetinde Bulunur mu?

Tüvtürk gezici aracı Tüvtürk istasyonu bulunmayan ilçe merkezlerine belli aralıklarla giden muayene aracıdır. Tüvtürk 81 ilde istasyonu sahiptir fakat bu her ilçede bulunduğu anlamına gelmez. İlçelerde yaşayan araç sahiplerini zor durumda bırakmamak adına Tüvtürk gezici araçları belli aralıklarda istasyon bulunmayan ilçeleri ziyaret eder.

Tüvtürk gezici muayene istasyonları, Tüvtürk mesai saatleri içinde hizmet verir. Gezici aracın muayene hizmetlerinde faydalanmak için, tıpkı istasyonlarda olduğu gibi randevu almak gerekir. Bu randevu neticesinde, gezicide araç muayenesi hizmetinden faydalanılabilir.

Tüvtürk Randevu İptal Etme Nasıl Yapılır?

Tüvtürk randevu iptali için Tüvtürk resmi internet sitesi veya çağrı merkezi kanalı kullanılmalıdır. Randevu için izlenen yol, randevu iptali için de izlenebilir. Tüvtürk randevu iptali bu sayede kolaylıkla gerçekleştirilebilir.

Eğer araç sahibi, randevu iptalinde bulunmadan üç kere üst üste araç muayene randevusuna gitmezse, bir daha o sene içinde muayene hakkından mahrum bırakılır. Bu nedenle randevulara sadık kalmak, gidilemeyeceği taktirde iptal etmek büyük önem taşır.

Tüvtürk’te Araç Muayene Ettirmek Zorunlu mudur?

Tüvtürk muayene zorunluluğu aktif olarak trafikte yer alan bütün araçları kapsar. Araç sahipleri, araçlarını belirlenen yasal aralıklarda Tüvtürk’te muayene ettirmelidir. Muayenesiz araçlara Karayolları Trafik Kanunu kapsamınca ceza kesilir. Sürücüler, Tüvtürk mesai saatleri içinde randevulu olarak araçlarını muayene ettirebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.