Köfteci Yusuf Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

Köfteci Yusuf Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati
Uzun yolculuklarda neredeyse her ilde karşımıza çıkan Köfteci Yusuf ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde. Sizde Köfteci Yusuf Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati kaç diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Köfteci Yusuf çalışma saatleri şubeden şubeye bağlı olarak değişiklik gösterir. Köfteci Yusuf genellikle sabah 09.00 ila 10.00 arasında açılır ve akşam 00.00 ila 01.00 arasında kapanır. Köfteci Yusuf şubesi eğer bir AVM’nin içerisinde yer alıyorsa, yer aldığı AVM’nin açılış ve kapanış saatlerine tabiidir.

Köfteci Yusuf hafta içi ve hafta sonu aynı çalışma saatlerine sahiptir. Haftanın 7 günü belirtilen saat aralıklarında hizmet verir.

Köfteci Yusuf’ta Fiyatlar Ucuz mu?

Köfteci Yusuf fiyatları piyasa şartlarına göre oldukça uygundur denilebilir. Köfteci Yusuf’ta özellikle kırmızı et içeren ürünler uygun fiyatlarla müşterilerle buluşturulur. Köfte ağırlıklı satış yapan Köfteci Yusuf’un birçok ilde şubesi bulunur.

Köfteci Yusuf Online Sipariş Verilir mi?

Köfteci Yusuf online sipariş kanallarında aktiftir. Yemeksepeti, Getir, Trendyol vb. yemek uygulamaları vasıtasıyla Köfteci Yusuf’tan sipariş verilebilir. Ayrıca Köfteci Yusuf şubelerinin “Alo Lezzet Hattı” iletişim numarası vasıtasıyla da online siparişler verilebilir.

Köfteci Yusuf online siparişlerin iptali, kullanılan uygulamanın prosedürleri doğrultusunda gerçekleştirilir. Online siparişte online ödeme yapılmışsa, ücret iadesi genellikle 7 iş günü içinde gerçekleştirilir.

Köfteci Yusuf’ta Hangi Yemek Kartları Geçerlidir?

Köfteci Yusuf geçerli yemek kartları bakımından son derece geniş bir markadır. Bütün Köfteci Yusuf şubelerinde Sodexo, Multinet, Ticket, Setcart ve Metropol kart geçerlidir. Siparişlerindeki harcamaları yemek kartı vasıtasıyla yapmak isteyen bütün müşteriler, kolaylıkla bu işlemleri gerçekleştirebilirler.

Köfteci Yusuf’un tüm şubelerinde kredi kartı ve banka kartı da geçerlidir. Bu durumda Köfteci Yusuf, müşterilerine son derece zengin bir ödeme seçeneği sunar.

Köfteci Yusuf Hangi Şehirlerde Var?

Köfteci Yusuf bulunan şehirler her geçen gün artış gösterir. Köfteci Yusuf’un şubelerinin bulunduğu iller şöyledir:

  • İstanbul
  • Ankara
  • İzmir
  • Bursa
  • Eskişehir
  • Aydın
  • Kocaeli
  • Bilecik
  • Balıkesir
  • Denizli
  • Kırıkkale
  • Yalova
  • Sakarya
  • Isparta

Belirtilen illerin bazılarında Köfteci Yusuf’un birden çok şubesi bulunur. Köfteci Yusuf, Bursa merkezli bir markadır ve Bursa’dan zamanla Türkiye’ye yayılmıştır. Ayrıca Köfteci Yusuf, Türkiye’nin en büyük köfte fabrikasına sahiptir ve bu unvan Avrupa standartlarınca tescillenmiştir.

Köfteci Yusuf Müşteri Hizmetleri Hangi Saatlerde Çalışır?

Köfteci Yusuf müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat hizmet verir. Müşteri hizmetleri için belirli bir mesai kısıtlaması yoktur. Köfteci Yusuf mesai saatleri, müşteri hizmetleri numarası için geçerli değildir.

Köfteci Yusuf müşteri hizmetleri üzerinden her türlü soru, görüş ve öneri markaya iletilebilir. Yine aynı numara üzerinden sipariş verilebilir, verilen sipariş iptal edilebilir veya ekleme çıkarma gibi işlemler yapılabilir.  

Köfteci Yusuf’tan Bayilik Almak İçin Hangi Şartlar Aranır?

Köfteci Yusuf bayilik şartları henüz söz konusu değildir. Köfteci Yusuf’un “Franchise” hizmeti vermez. İlerleyen zamanlarda bu hizmet başladığı taktirde, bayilik şartları açıklanacaktır.

Köfteci Yusuf’ta Kahvaltı Var mı?

Köfteci Yusuf kahvaltı hizmeti de verir. Sanıldığı üzere yalnızca köfte satışı yapmaz ve kahvaltı içeriği oldukça zengindir. Bütün Köfteci Yusuf şubelerinde kahvaltı bulunur. Köfteci Yusuf’un kahvaltısında genellikle “kavurmalı yumurta” meşhurdur.

Köfteci Yusuf’un kahvaltı servisi için belli bir saati yoktur. Günün arzu edilen tüm saati Köfteci Yusuf’ta kahvaltı yapılabilir.

Köfteci Yusuf Hesaplı Kasap Nedir?

Köfteci Yusuf hesaplı kasap, marka tarafından verilen kasap hizmetidir. Köfteci Yusuf, pişmiş olarak sattığı ürünleri çiğ olarak da “Hesaplı Kasap” kısmında satışa sunar. Köfteci Yusuf’un “Hesaplı Kasap” kısmı Köfteci Yusuf mesai saatleri içinde hizmet verir. Hesaplı Kasap kısmında en çok satılan ürün köftelik kıymadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.