Koçtaş Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

Koçtaş Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati
Ev dekorasyon mağazaları arasında en popülerlerinden biri olan KOÇTAŞ ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde. Sizde Koçtaş Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati kaç diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Koçtaş çalışma saatleri şubeden şubeye farklılık gösterir. Genel olarak Koçtaş şubeleri sabah 08.00 ila 10.00 arası açılır ve akşam 20.00 ila 22.00 arası kapanır. Koçtaş’ta öğle arası molası yoktur ve açılış saatinden kapanış saatine kadar Koçtaş mesai saatleri içerisinde aralıksız olarak hizmet verir.

Koçtaş, vardiyalı çalışma sistemine sahiptir bu nedenle öğle arası yoktur.

Koçtaş Hafta Sonu Hangi Saatlerde Açıktır?

Koçtaş hafta sonu çalışma saatleri hafta içi geçerli olan saatlerle aynıdır. Koçtaş şubelerinde hafta içi veya hafta sonu gibi bir ayrım söz konusu değildir. Bütün Koçtaş şubeleri hafta sonu da dahil olmak üzere haftanın 7 günü faaliyet gösterir.

Koçtaş şubelerinde hafta sonu da öğle arası tatili yoktur ve hafta sonunda da vardiyalı çalışma sistemi geçerlidir. Müşteriler, dilediği Koçtaş şubesini hafta sonu da ziyaret edip alışverişlerini yapabilirler.

Koçtaş’ta Nasıl Ürün İadesi Yapılır?

Koçtaş ürün iadesi ürünün alındığı günü takip eden 14 gün içinde gerçekleştirilir. Eğer ürün online ortamlarda satın alınmış ise, faturalı bir şekilde iade edilebilir. Online alışverişlerde iade süresi, ürünün müşterinin eline ulaştığı gün başlar. İade edilen ürünün kullanılmamış ve hasar almamış olması gerekir.

Eğer ürün mağazadan satın alınmış ise yine satın alınan günü takip eden 14 gün içinde iade gerçekleştirilmelidir. Mağazadan alınan ürünlerin iadesinde, ürünün faturası mağazaya teslim edilmelidir. Değişim politikası da iade politikasıyla aynıdır.

Koçtaş’ta Neler Satılır?

Koçtaş ürün yelpazesi oldukça geniş ve çeşitlidir. Koçtaş’larda genel olarak satılan ürünlerin kategorilendirilmesi şu şekildedir:

  • Bahçe ve Balkon
  • Dekorasyon ve Ev Gereçleri
  • Mobilya
  • Hırdavat
  • Aydınlatma ve Elektrik
  • Ahşap ve İnşaat
  • Banyo
  • Mutfak
  • Beyaz Eşya
  • El aletleri

Koçtaş şubelerinde genel olarak belirtilen kategorilere ait ürünler yer alır. Koçtaş’ın online mağazalarında bu kategorilerin tümüne ait ürünler satışa sunulmuştur.

Koçtaş’ta İndirim Günleri Ne Zaman?

Koçtaş indirim günleri belli günlerde ürün fiyatlarının düşürüldüğü günlerdir. Koçtaş indirimleri genellikle özel günlerde yapılır. Yılbaşı, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü vb. özel günlerde çoğu marka gibi Koçtaş da indirime girer.

Koçtaş’ın indirime girdiği günlerden haberdar olmak için, firmanın duyurularının takip edilmesi önerilir. Ayrıca Koçtaş Kart sahibi müşteriler, karta özel indirimli fiyatlarda sürekli olarak faydalanabilir. Müşteriler Koçtaş indirimlerinden, Koçtaş mesai saatleri dahilinde mağazaları ziyaret ederek faydalanabilirler.

Koçtaş Online Sipariş Takibi Nasıl Yapılır?

Koçtaş sipariş takibi satın alınan ürünün kargo numarasıyla yapılır. Koçtaş siparişlerinde, satın alınan ürünün kargo numarası otomatik olarak alıcıya gönderilir. Bu numarayla birlikte, anlaşmalı kargo şirketinin resmi sitesi üzerinden veya Koçtaş’ın internet sitesi üzerinden kargo takibi gerçekleştirilir.

Koçtaş Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

Koçtaş müşteri hizmetleri haftanın her günü sabah 09.00 ila akşam 20.00 arasına hizmet verir. Bu saat aralıklarında kolaylıkla müşteri temsilcisi ile görüşülebilir. Her türlü soru ve görüşler için Koçtaş müşteri hizmetleri aranabilir.

Koçtaş Fix’te Hangi Ürünler Yer Alır?

Koçtaş fix ürünleri genellikle hırdavat ürünleri ağırlıklıdır. Tamir, tadilat, aydınlatma, dekorasyon, elektrikli ev aletleri gibi ürün yelpazesine sahiptir. Koçtaş Fix, belirtilen ürünlerin satışı için kurulmuştur. Koçtaş Fix’lerde evin temel ihtiyaçları göz önünde bulundurulur ve ürünler de buna göre şekillenir.

Koçtaş Fix’lerde yaklaşık 2.000 çeşit ürün satılır. Koçtaş Fix’in çalışma saatleri genel olarak Koçtaş mesai saatleri ile aynıdır. Sabah 08.00 ila 10.00 arasında açılır ve akşam 20.00 ila 22.00 arasında kapanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.