Kimse Vazgeçmiyor! Whatsapp Kullanıcıları İçin Hayat Kurtaran İpuçları! İşte Whatsapp’ta Gizlenmenin Yolları!

Kimse Vazgeçmiyor! Whatsapp Kullanıcıları İçin Hayat Kurtaran İpuçları! İşte Whatsapp’ta Gizlenmenin Yolları!
Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması için WhatsApp kullanılıyor. Birçok kullanıcı kendi isteği ile bu uygulamayı kullansa da sadece iş ya da eğitim hayatı için WhatsApp kullanmak zorunda kalan kişilerin sayısı da oldukça fazla. İşte detaylar...

WhatsApp uygulaması, anlık iletişim için hemen hemen herkes tarafından tercih edilmekte. Bu uygulama ile kişiler anlık olarak iletişime geçebiliyor, belge, fotoğraf ya da farklı bilgileri anından karşı tarafa iletebiliyor. Birçok özelliği ile kullanıcılara büyük bir zaman kazandıran WhatsApp, birçok kişi tarafından sevilerek ve istenilerek kullanılsa da bazı kişiler sadece iş ya da eğitim amaçlı olarak bu uygulamayı tercih ediyor. Bu nedenle de kişiler, WhatsApp uygulamasında görünmez olmak ve sadece ihtiyaç duydukları zaman bu uygulamayı kullanmayı tercih ediyor.

KULLANICI ADINIZI KALDIRIN

WhatsApp uygulamasında kişilerin kullanıcı isimleri listelerinde yer alan herkes tarafında kolaylıkla görülebilmektedir. WhatsApp uygulamasında görünmez olmak için ilk olarak tercih edilebilinecek seçenek, kullanıcı adının kaldırılmasıdır. WhatsApp uygulamasına ait ayarlar bölümünde yer alan profil seçeneği ile kullanıcı ismi kolaylıkla kaldırılabilir. İsim yazmak yerine herhangi bir simge ya da emoji kullanımı tercih edilebilir.

PROFİL FOTOĞRAFINIZI KALDIRIN

 WhatsApp uygulamasında yer alan profil fotoğrafının kaldırılması da bu uygulamada görünmez olabilmenin yöntemlerinden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Kişiler, profil fotoğrafı olmayan kullanıcıların WhatsApp uygulamasını aktif olarak kullanmadığını düşünür. Bu da WhatsApp uygulamasında görünmez olmak isteyenler için tercih edilebilinecek farklı bir teknik sunar. Uygulamanın ayarlar bölümünde yer alan ayarlar ve gizlilik sekmesi ile profil fotoğrafı için ‘hiç kimse’ seçeneği tercih edilebilir ya da fotoğraf tamamen silinebilir.

SON GÖRÜLME SEÇENEĞİNİZİ KONTROL EDİN

Uygulama içerisinde yer alan ayarlar ve gizlilik sekmesi ile son görülme ve çevrimiçi ayarları değiştirilebilir. Bu ayarlar ‘hiç kimse’ ve ‘son görülme bilgisi ile aynı’ olarak tercih edilerek, WhatsApp kullanım anları da listede yer alan kullanıcılardan gizlenebilir. Aynı zamanda, WhatsApp ayarlar menüsü ile mesajlar için karşı tarafa iletilen okundu bilgisi de kapatılarak, uygulamada daha etkin bir gizlilik sağlanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.