CHP Gençlik Kollarından Dikkat Çeken Paylaşım! Videoda Ne Paylaşıldı?

CHP Gençlik Kollarından Dikkat Çeken Paylaşım! Videoda Ne Paylaşıldı?
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarından dikkat çeken paylaşım! Gençlik kollarının sosyal medyada paylaştığı videodaki tarih dikkatleri üzerine çekti! Tarihte ne anlatılmak istendi? İşte konuya dair detaylar…

Bu yıl seçimlerin yapılacağı tarih olarak 14 Mayıs işarete edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçimler için 14 Mayıs 2023 tarihi işaret edildi. Yapılan açıklama sonrasında ise CHP Gençlik Kolları’ndan videolu bir paylaşım geldi!

2023 yılında yapılacak olan yerel seçimler ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan2dan seçim tarihi olarak 14 Mayıs 2023 sinyali geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamasından sonra Millet İttifakı’nın adayı merak edilen konular arasında oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN 14 MAYIS SİNYALİ

Millet ittifakının bu yılki adayı oldukça merak edilen konular arasında. Konuya dair de henüz net bir açıklama gelmedi. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gelen 14 Mayıs işareti sonrasında dikkat çeken bir olay yaşandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları açıklama sonrasında, sosyal medya hesaplarında dikkat çeken bir paylaşım yaptılar. Parti gençlik kolları Başkanı Gençosman Kilik, sosyal medya platformu Twitter’da ilginç bir video paylaştı.

GENÇLİK KOLLARINDAN 4 ŞUBAT İŞARETİ

Gençlik kolları başkanı Gençosman Kilik, Twitter üzerinden bir video paylaşımında bulundu. Paylaşılan videoda 4 Şubat tarihi dikkatleri üzerine çekti. Videoda yer alan 4 Şubat 2023 tarihi meraklı gözleri üzerine çekti.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Kilik, sosyal medyadan paylaştığı videoda 4 Şubat 2023 tarihini işaret etti. Bu tarihe neden işaret edildiği henüz bilinmiyor. Gençlik Kolları’ndan bu yönde bir mesaj gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs 2023’ü işarete etmesinden sonra gelen paylaşım dikkatleri üzerine çekti. CHP Gençlik Kolları tarafından yapılan sosyal medyadaki paylaşım da ise 4 Şubat 2023 tarihi dikkatleri üzerine çekmiş oldu. Konuya dair henüz net bir açıklama ise yok.

VİDEOLU PAYLAŞIM

Gençlik kolları başkanı Gençosman Kilik’in paylaştığı videoda ise 15 Haziran 2011’den 14 Mayıs 2023 seçimlerine geri sayım yapılıyor. Arka plandaki CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.