Şarkılar Bizi Söyler Konukları Belli Oldu! Program Konukları Kimler? Programda Ankara rüzgârı esiyor

28 Ocak 2023 Şarkılar Bizi Söyler konukları belli oldu. Programda Ankara rüzgârı esecek. Programın bu akşamki konsepti Ankara Havası olarak belirlendi. İşte Şarkılar Bizi Söyler program konukları…

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunuculuğunu yaptığı Şarkılar Bizi Söyler program konukları açıklandı! Programın 28 Ocak 2023 tarihindeki konsepti için Anakara Havası seçildi.

Şarkılar Bizi Söyler program konukları seçildi. Programda Hüseyin Kağıti Ömer Faruk Bostan, İbocan, Mustafa Taş, Ankaralı Coşkun ve Erdem Karakülah yer alacak. Program yeni bölümüyle 28 Ocak Cumartesi yayında olacak.

HÜSEYİN KAĞIT

1 Ocak 192 doğumlu olan Hüseyin Kâğıt 41 yaşında. Türk müzisyeni,söz yazarı, bestekar ve oyunculuk yapmaktadır. Kızlar Dura Dura, Tanımazsan Tanıma, Kaderde Gülecekmiş gibi parçaları seslendirmiştir. 2003 senesinde Meltem Kağıt’la hayatını birleştirdi.

ÖMER FARUK BOSTAN

Erik dalı parçasını seslendiren Ömer Faruk Bostan, 1984 doğumludur. 34 yaşında olup müzik kariyerini Ankara’da başlattı.

ANKARALI İBOCAN

Ankaralı İbocan 1977 tarihinde doğmuştur. Ankara eğlence dünyasının tanıdık isimlerinden biri olan İbocan Sevme Diyorlar, Atım Arap, Neyin Kafasını Yaşıyorsun Sen gibi şarkılarıyla ön plana çıkmıştır.

MUSTAFA TAŞ

1985 yılında doğan Mustafa Taş, 37 yaşındadır. Mustafa Taş, ilk albümü Atamın Seymenleri adındaki albümünü 2009 yılında çıkardı. Türkiye’nin önemli sahnelerinde yer alarak şarkılarını paylaştı. 2016 senesinde ise Aysun Bahar ile hayatını birleştirdi.

ANKARALI COŞKUN

Ankaralı Coşkun, 4 Nisan 1977 yılında Ankara’da doğmuştur. Ankaralı Coşkun, Orhan Gencebay ve Neşet Ertaş2ın ustası Bayram Aracı’nın torunudur. Ankara’nın Bağları, Misket gibi şarkıları vardır.

ERDEM KARAKÜLAH

35 yaşında olan Erdem Karakülah, Kar Yolla, Cennet gibi şarkıları seslendirdi. 2016’da Ahtım var benim albümünü çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.