Whatsapp’ta Yeni Güncelleme! Whatsapp Durumda Yenlikler Olacak!

Whatsapp’ta Yeni Güncelleme! Whatsapp Durumda Yenlikler Olacak!
WhatsApp yeni güncellemeyi duyurdu. Android kullanıcıları için yeni güncelleme var. WhatsApp’ta paylaşılan durumlar için yeni güncelleme var. Artık birçok değişiklik kullanılacak! Henüz test aşamasında…

Oldukça popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yeni güncellemeyi duyurdu! Uygulamada yeni üç güncelleme yapacağını paylaştı. Klavye üzerinden değişebilecek özellik üzerinde çalışan WhatsApp yönetimi özelliklerin Andorid cihazlara geleceğini açıkladı.

WABetanInfo duyurusuna göre, WhatsApp, Andorid sürümü için durum güncellemelerini değiştirmeye başladı. Metin araçlarıyla ilgili olacak bu güncellemeye dair eklenen yazı tiplerin klavye üzerinden daha kolay bir şekilde değişeceği açıklandı.

WHATSAPP DURUMDA GÜNCELLEMELER VAR

Kullanıcılar, bu şekilde yazı tipleri arasında daha kolayı bir şekilde geçiş imkanına sahip olacağı açıklandı.

İkinci özelliğe göre ise bu durum güncellemeleri için yazılan metinler, sağa, sola veya tercihe bağlı olacak şekilde hizalanabilme imkânı olacak. Bu özellikle beraber, yazı odaklı durum güncellemeleri için daha çok tercih edilmekte. Bu yenilik sayesinde herhangi bir metin şeklinde paylaşılan durumlar, daha düzenli bir görünüm kazanmış olacak.

HENÜZ TEST AŞAMASINDA

WhatsApp Android durum güncellemeleri için test edilen son özelliğe göre metnin arka planı isteğe bağlı olarak renk değiştirme özelliği olacak. WhatsApp kullanıcıları, durumun arka fonuna veya metnin arka planına daha iyi kontrol etme imkânı sağlayacak.

Android WhatsApp durum güncellemeleri için yeni metin düzenleme araçları, şu anda test aşamasında bulunuyor. Yapılan yeniliklerin kararlı sürüme ne zaman geleceği ise henüz net bir şekilde belli olmadı. Yenliklerin net tarihi için açıklama gelmedi.

Yapılan bu değişiklerle beraber WhatsApp durumda artık birçok yenilik olacak. Ancak bu yenlikler şu an için bütün kullanıcılar için açık değil. Henüz test aşamasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.