Yaşlanmayı Durdurmanın Yolları! Evde Doğal Yollarla Yaşlanmayı Geciktirmek Mümkün Mü?

Yaşlanmayı Durdurmanın Yolları! Evde Doğal Yollarla Yaşlanmayı Geciktirmek Mümkün Mü?
Yaşlanmayı önleyen yöntemler belli oldu! Her zaman genç ve taze görünümlü bir cilde sahip olmak ister misiniz? Doğal cilt bakımı yağları sayesinde bu mümkün! Yaşlanmayı önleyecek doğal yağları hangileri? İşte detaylar...

Ciltte yaşlanmaya bağlı olan kırışıklıklardan kurtulmak ister misiniz? Hem genç ve hem de taze bir cilt görünümü elde etmek artık mümkün! Evde kendinizin deneyeceği bu yöntemle gencecik görünüm elde edin…

Cildi gençleştiren adeta botoks etkisi oluşturan doğal yağları sizin için derledik.

BADEM YAĞI

Tatlı badem yağının içine bol miktarda K ve E vitamini bulunur. Cilt için oldukça faydalıdır. Badem yağı kırışıklıkları açar ve ince çizgilerin görünümünü azaltır.

Cilt için vitamin deposu olur, cildin beslenmesi için yardımcıdır. Cilt bariyerini güçlendirir ve erken yaşlanmayı geciktirir. Göz çevrenizdeki koyu halkalar ve göz altı torbaları içine badem yağı oldukça faydalıdır.

Badem yağını biraz ıslatıp, parmak uçlarını tatlı badem yağına batırın, cildinize masaj şeklinde uygulayın. Haftada 2 defa kullanın.

ZEYTİNYAĞI

Zeytinyağı, yaşlanma karşıtı olarak kullanımı oldukça yaygındır. Cilt kusurlarını onarır, cildi iyileştirir. A vitamini E vitamini ve esansiyel yağ asitleri açısından zengin olduğu için kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Zeytinyağını biraz ıslatın ve cildinize masaj olarak uygulayın.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Cilt için nemlendirici görevi görür.  Cildin alt katmanlarına etki ederek cildi besler ve cilt kusurlarını giderir. Hindistan cevizi yağı cildinizi UV ışınlarından koruyacak doğal bir güneş kremi olarak da kullanabilirsiniz.

Bölgesel olarak uygulayın.

ÜZÜM ÇEKİRDEK YAĞI

Cildin sıkılaşması ve temizlenmesine yardım eder. Avucunuza aldığınız yağı, birbirine sürterek hafifçe ıslatın, nemlendirici bir maske olarak uygulayın.

Tüm bunları isteğinize agöre kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.