Ameliyatsız Şekilde Yaşlanmayı Durdurmak Artık Mümkün! Peki Ama Nasıl?

Ameliyatsız Şekilde Yaşlanmayı Durdurmak Artık Mümkün! Peki Ama Nasıl?
Birçok kişinin hayalleri arasında yaşlanmayı önlemek ve daha genç bir görünüme sahip olmak var. Peki bu ameliyatsız mümkün mü? ABD’de yaşanılan olay sonrasında artık mümkün! İşte ameliyatsız daha genç görünmenin sırrı! İşte detaylar...

Ameliyatsız genç görünmek artık mümkün! ABD’de yer alan Project Blue adlı bir teknoloji girişimi devrim niteliğinde bir yeniliğe imza attı. Biyolojik yaşlanmayı tersine çevirmeye yönelik girişimlerinde kısmen başarılı oldu!

ABD’li şirket biyolojik yaşlanmayı tersine çevirmek için birtakım çalışmalar yaptı. Buçalışmalarda da kısmı olarak başarı elde edildi. İlk deneyimlerini şirketin CEO’su Bryan Johnson üzerinden denedi.

2 MİLYON HARCANDI

CEO 45 yaşındayken, yapılan çalışmalar sonucunda ise 37 yaşında bir kalbe, 28 yaşındaki bir cilde ve 18 yaşındaki birinin de akciğerine sahip oldu. Tüm bu işlemler içinse her sene 2 milyon (38 milyon TL) harcandı.

Vücudunu gençleştirmek için her sene 2 milyon dolar harcayan biyoteknoloji şirketi Project Blue adlı şirketin CEO’su kısmı olarak gençleşti. Tüm bu gençleşme işlemleri içinse senede 2 milyon harcadı. CEO ilerleyen zamanlarda ise 18 yaşında olan bir gencin organlarına ve sağlığına sahip olmayı umut ediyor.

DENEY AŞAMASINDA

Bloomberg’de yapılan bir habere göre Johnson, bu sene vücudu için toplamda 2 milyon dolar harcadı. Tüm işlemler için 2 milyon dolar harcandı.

Biyolojik olarak 25 yaşında olan Johnson, 37 yaşında bir kalbe, 28 yaşında bir cilde ve 18 yaşındaki birinin akciğer kapasitesine sahip olduğunu gösterdi. Yaşlanmayı önleyecek olan bu çalışma, kendisini gençleşme doktoru olarak adlandırılan 29 yaşındaki doktor ve 30’dan fazla sağlık çalışanının içinde bulunduğu ekibi tarafından sürdürülmekte.

RUTİNLER DEVAM EDİYOR

CEO’nun halen deneysel aşaması ve sağlık rutinleri sıkı bir şekilde devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.