Togg Tarihi Açıkladı! Test Sürüşü Ne Zaman Olacak?

Togg Tarihi Açıkladı! Test Sürüşü Ne Zaman Olacak?
Togg’dan sevindiren haber geldi1 Togg test sürüşü tarihi belli oldu. Test sürüşü için tarih ne zaman? Merakla bekleyenler çoktan geri sayıma başladı. İşte Togg için test sürüşü detayları…

İlk yerli ve elektrikli otomobilden sevindiren haber geldi. Togg’dan yeni bir müjde daha gündemde. Test sürüşü için tarih açıklandı. Peki ne zaman?

Togg için Şubat ayı içerisinde lansman düzenlenecek. Togg’un ne zaman satışa çıkacağı merak edilen konular arasında. Satış tarihi beklenirken Togg için test sürüşü için tarih açıklandı.

TEST SÜRÜŞÜ NE ZAMAN?

Şubat ayında Togg için lansman düzenlenecek. Lansman sonrasında piyasaya çıkması bekleniyor. Beklentiler bu yöndeyken ilk yerli otomobil için başka bir tarih açıklandı. Togg test sürüşüne çıkacak! Togg kullanıcıların test sürüşü yapıp Gemlik Tesisini gezebileceği tarih belli oldu.

Togg’dan haberler gelmeye devam ediyor. İlk yerli ve elektrikli otomobil Togg kullanıcıların deneyimine sunulacak. Togg, şubat ayı içerisinde düzenlenecek olan lansmanla bir daha sergilenmiş olacak. Lansman sonrasında ise piyasaya çıkması beklenen yerli otomobil Togg için bir duyuru geldi.

MOBİL UYGULAMA

Togg gelişmeleri sosyal medya hesaplar üzerinden paylaşılıyor. Bu duyuru da sosyal medya üzerinden geldi. Togg, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, kullanıcıları için erken deneyim olacak test sürüşü için tarih açıkladı.

Kısa bir süre önce Togg, özelliklerle dolu Trumore mobil uygulamasını App Store, Google Play ve Huawei App Gallery mağazalarında kullanıma sundu.

28 OCAK’I BEKLEYİN

Togg’un resmi Twitter hesabından paylaşılan twetter, açıklama şu şekilde oldu: Gemlik’teki Teknoloji Kampüsü’müzü ziyaret etmek ve akıllı cihazımızla test sürüşü yapmak ister misiniz? Trumore indirin ve 28 Ocak tarihini bekleyin cümleleri kullanıldı.

Konuya dair ilişkin detayların da yarın açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.