Meteliğe Kurşun Atanlar Dikkat! Akbank Faizleri Sıfırladı! 20 Bin TL'lik Nakit Desteği Anında Hesaplarınızda!

Meteliğe Kurşun Atanlar Dikkat! Akbank Faizleri Sıfırladı! 20 Bin TL'lik Nakit Desteği Anında Hesaplarınızda!
Nakde olan ihtiyaçları günden güne artan tüketiciler için iki farklı kategori altında faizsiz nakit kampanyası düzenlemiş olduğunu duyuran Akbank, kampanyalarına ilişkin detayları paylaştı. İşte Akbank’ın yoğun ilgi gören faizsiz nakit kampanyaları…

Ocak ayının son günlerinde iki yeni kampanya birden düzenlediğini duyuran Akbank, nakde olan ihtiyaçları giderek artan tüketicilerin bütçelerine destek olacağını bildirdi. Kampanya kapsamında faizsiz nakit hizmeti sunacağını bildiren özel banka, detayları paylaştı.

Ocak ayının sonuna kadar ilk kez Akbanklı olacak olan tüketicilere faiz uygulaması olmadan nakit desteği sağlanacağını ifade eden Akbank, mevcut müşterilerin nakde olan ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacı ile diğer tüketici kredisi ürünlerine başvuru yapmaları gerektiğini bildirdi.

AKBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI OCAK 2023

Resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu yeni kampanyası kapsamında ocak ayının sonuna kadar Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olacak olan tüketicilere faizsiz taksitli nakit avans hizmeti sunulacağını belirten Akbank, hizmetin üst limitini 10 bin TL olarak açıkladı. Kampanya kapsamında yararlanılabilecek olan azami vade sayısını 6 ay olarak belirleyen Akbank, mobil uygulama üzerinden yapılan kart başvurusunun onaylanmasını takiben yine aynı ekran üzerinden başvuru oluşturulabileceğini bildirdi.

AKBANK FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI OCAK 2023

20 Aralık- 31 Ocak tarihleri arasında Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olan tüketiciler için faizsiz kredi kampanyası düzenlediğini duyuran Akbank, kampanyasına ilişkin detayları paylaştı. Mevcut müşterilerinin standart faizlere tabi tutulduklarına dikkat çeken Akbank, yeni müşterileri için düzenlemiş olduğu kredi kampanyasının üst limitini 10 bin TL olarak açıkladı. Kampanya kapsamında kullanılabilecek olan azami vade sayısının 10 gün olduğunu ifade eden Akbank, kampanyaya Akbank Mobil uygulamasının açılan ekranında yer alan “başvurular” kısmından erişim sağlanabileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.