Fiat'tan Çok Özel Egea Teklifi! Yarısını Şimdiye Ödeyin, Kalanını 1 Senelik Aradan Sonra Ödemeye Başlayın!

Fiat'tan Çok Özel Egea Teklifi! Yarısını Şimdiye Ödeyin, Kalanını 1 Senelik Aradan Sonra Ödemeye Başlayın!
Araç fiyatlarının giderek daha da fahiş seviyelere ulaşmaya başladığı şu günlerde İtalyan Fiat’tan beklenen avantaj kampanyası haberi geldi. 2023 model Egea araçlarda geçerli olan kredi kampanyasının detayları paylaşıldı. İşte Fiat Egea ocak ayı kredi kampanyası…

Pandemi ile birlikte döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen ani ataklar, gündelik hayatın pek çok alanına yüksek oranlı zamlar aracılığı ile yansıdı. Bu durum özellikle 2021 yılının aralık ayında rekor seviyeler ile gündeme gelirken pandemi döneminde ortaya çıkan ve etkileri artarak devam eden çip krizinin varlığı, zamlı fiyatların üzerine yeni zamların eklenmesine sebep oldu. En çok da otomotiv sektöründe deprem etkisi yaşatan bu gelişmeler hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç modellerine hemen hemen her ay yeni zamların yansımasına yol açtı.

Dünya devi markalar tarafından satışa sunulan araç modellerine yüksek oranlarda zamların yansıması, vatandaşların araç sahibi olma hayallerinin suya düşmesine sebep oldu. 2023 yılına girilmesi ile birlikte ortalama olarak yüzde 6 oranında zamlanan yeni araç modelleri, tüketicilerin banka kredilerine yönelmelerine sebep olsa da yükselen kredi faizleri yine hüsrana yol açtı. Bu durum karşısında devreye giren Fiat, ocak ayına özel yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Firma, söz konusu kredi kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

FIAT OCAK AYI KREDİ KAMPANYASI!

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde tüketiciler tarafından en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Egea için yeni bir kredi kampanyası başlatmış olduğunu duyuran Fiat, faizlerin dibe çekildiğini bildirdi. Egea ailesinde bulunan tüm sıfır kilometre Egea araçlar için kampanyanın geçerli olduğunu ifade eden otomobil devi, kampanya kapsamında 24 ay vadeye kadar avantaj sağlandığını belirtti.

SON GÜN BELLİ OLDU!

Kampanyanın 1 Şubat tarihine kadar geçerli olduğunu ifade eden Fiat, kredi borcunun yarısının şimdi kalanının ise bir sene sonra ödenebileceğine dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.