Beklenen Haber Nihayet Geldi! Jandarma Genel Komutanlığı Personellerine Ödenecek Olan Promosyon Tutarı Belli Oldu!

Beklenen Haber Nihayet Geldi! Jandarma Genel Komutanlığı Personellerine Ödenecek Olan Promosyon Tutarı Belli Oldu!
Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru kamu kurumları tarafından yapılan promosyon sözleşmeleri gündemde sıklık ile yer alırken Jandarma Genel Komutanlığı personelleri ile ilgili olarak bir ek ödeme gelişmesi paylaşılmamıştı. JGK mensuplarının promosyon alıp almayacakları merak konusu olurken beklenen ek ödeme haberi nihayet geldi. İşte JGK promosyon ödemelerine dair detaylar…

Yükselen enflasyon sebebi ile 2022 yılı boyunca promosyon tutarlarını artıran bankalar, özellikle sene sonuna doğru rekor ek ödeme tutarları açıklayarak gündemde bomba etkisi yaratmışlardı. Adalet Bakanlığı’ndan Sağlık Bakanlığı’na kadar pek çok kamu kurumu promosyon sözleşmelerini yenilerken JGK mensupları için bir ek ödeme açıklamasının yapılmamış olması ise dikkat çekmişti.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün geçtiğimiz yılın sonlarına doğru açıklamış olduğu 27 bin TL’lik promosyon sözleşmesinin ardından ek ödeme beklentisi içerisine giren JGK mensupları, kendi sözleşmelerinin ne zaman yenileceğini, hesaplarına yatacak olan promosyon tutarını araştırmaya başlamışlardı. 2022 yılı boyunca gelmeyen JGK promosyon haberi, 2023 yılının ocak ayı içerisinde duyurularak personellerin yüzlerini güldürdü.

O İSİM DUYURDU!

Promosyon haberi bekleyen JGK mensupları için yeni bir paylaşım yapıldı. TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki’nin Twitter hesabı aracılığı ile yapmış olduğu paylaşım ile JGK mensuplarına müjdeli haber verildi. Seki, komutanlığın promosyon sözleşmesi adına ilk toplantıyı Ankara’da gerçekleştirmiş olduğunu duyurdu.

PROMOSYON TUTARINI PAYLAŞTI!

Jandarma Genel Komutanlığı’nın ilk promosyon görüşmesini Ankara’da gerçekleştirdiğini belirten Seki, görüşmenin kamu bankası Halkbank ile yürütüldüğünü ifade etti. “Jandarmaya promosyon geliyor” ifadeleri ile duyurmuş olduğu ek ödeme haberi ile dikkat çeken Seki, tutarın 27 bin TL olacağını açıkladı. Ayrıca ödemelerin mart ayı itibari ile hesaplara aktarılacağını ifade eden Seki, ilk olarak Ankara içi yatırım işlemlerinin tamamlanacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.