Türkiye İş Kurumu Hafta Sonu İlanlarını Yayınladı! Gaziantep Firmaları, Onlarca Personel İstihdam Edecek! Ayrıntılar Belli Oldu!

Türkiye İş Kurumu Hafta Sonu İlanlarını Yayınladı! Gaziantep Firmaları, Onlarca Personel İstihdam Edecek! Ayrıntılar Belli Oldu!
Gaziantep il sınırları içerisinde istihdam edilmek isteyen vatandaşlar için yeni personel alımı ilanları yayınlayan Türkiye İş Kurumu, güncel ilanlarına ilişkin detayları paylaştı. İşte detaylar...

Gaziantep’te yaşayan veya yaşayabilecek olan vatandaşlar için Türkiye İş Kurumu’ndan yeni bir duyuru geldi. Her gün olduğu gibi bugün de personel alımı ilanlarını güncellediğini belirten Türkiye İş Kurumu, detayları paylaştı.

Resmi web sitesi üzerinden Gaziantep personel alımı ilanları yayınlayan Türkiye İş Kurumu, çeşitli firmalarda istihdam edilmek üzere en az okur yazar seviyesinde olan yeni personellere ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

TÜRKİYE İŞ KURUMU GAZİANTEP PERSONEL ALIMI İLANLARI 28 OCAK

Yeni güne ilişkin personel alımı ilanlarını güncelleyen Türkiye İş Kurumu, Gaziantep ilinde başvurulara açık olan ilanları şu şekilde sıraladı:

  • En az lise mezunu CNC plazma kesim operatörü (çelik imalat sektörü, en az 1 yıl tecrübeli)
  • En az okur yazar elektrik ustası (asansör ve vinç imalatı)
  • En az okur yazar üretim şefi (Nonwoven kumaş üretim alanında tecrübeli)
  • İngilizce öğretmeni (26- 40 yaş aralığı)
  • En az ilkokul mezunu beden işçisi (plastik üretim sektörü)
  • En az okur yazar metal yüzey boyacısı (asansör ve vinç imalatı boyama işlemleri)
  • En az lise mezunu beden işçisi (vasıflı vasıfsız engelli personel alımı)
  • En az ilkokul mezunu konfeksiyon işçisi (havlu paketleme, kolileme, temizleme ve taşıma alanında en az 1 yıllık tecrübeli)

TÜRKİYE İŞ KURUMU GAZİANTEP PERSONEL ALIMI İLANLARI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan 8 ilana ve daha fazlasına erişim sağlayabilmek için kurumun il müdürlüğü veya resmi internet sitesi aracılığı sistem kaydının gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kayıt işlemlerinin ardından T. C. Kimlik numarası ve şifre bilgileri ile sisteme giriş yapılıp, ilgili ilanlara online olarak başvuru yapılabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.