Şahinbey Belediyesi Başvuru Yapanlara 2500 TL Verecek! Şahinbey Belediyesi Yardım Başvurusu Nereden, Nasıl Yapılır?

Şahinbey Belediyesi Başvuru Yapanlara 2500 TL Verecek! Şahinbey Belediyesi Yardım Başvurusu Nereden, Nasıl Yapılır?
Şahinbey Belediyesi’nin sosyal yardımları yoğun talep görmeye devam ediyor. Gaziantep’te ikamet edenlerin araştırdığı Şahinbey Belediyesi sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

Gaziantep’te hak sahiplerine maddi destek veren kuruluşlar arasında Şahinbey Belediyesi de yer alıyor. Belediye, muhtaç olduğu belirlenen kişilere başvuru yapması halinde farklı kalemlerde yardımlar gerçekleştiriyor. Şahinbey Belediyesi 2500 TL yardım başvurusu yapmak isteyenler ne yapacaklarını merak ediyor. Şahinbey Belediyesi’nin sosyal yardımları arasında muhtaç durumda olanlara farklı destekler yapılıyor. Kronik hastalığı olan, yaşlı, yetim ve dul gibi insanlara Şahinbey Belediyesi’nden çok sayıda destek ödemesi yapılıyor.

Şahinbey Belediyesi Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Gaziantep’te ihtiyaç sahibi ailelere destek olan Şahinbey Belediyesi bin lira, bin 500 lira ve 2 bin 500 lira yardımlara başladı. Şahinbey Belediyesi’nde öğrencilerin daha rahat bir eğitim hayatı geçirebilmeleri için ihtiyaçlarını karşılamak adına 2 bin 500 lira destek ödeniyor. Bu yardımlara başvuru yapmak isteyenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarıyla birlikte Şahinbey Belediyesi’nin kamu binasına giderek dilekçe verebiliyor.

Şahinbey Belediyesi Yardımlardan Kimler Yararlanabilir?

Eğitim hayatında başarılı olan öğrencilerin maddi ihtiyaçlarının karşılanması için Şahinbey Belediyesi’nin nakit desteği bulunuyor. Ayrıca erzak, yakacak ve gıda yardımları da Şahinbey Belediyesi ekipleri tarafından muhtaç durumda olan vatandaşlara ulaştırılıyor. Herhangi bir geliri olmayan, emekli veya muhtaçlık aylığı almayan kişilere Şahinbey Belediyesi tarafından kolilerle erzak desteği veriliyor.

İhtiyaç sahibi aile üyeleri Şahinbey Belediyesi’nin kamu binasına şahsen müracaat ederek sosyal yardım hizmetlerinden yararlanabiliyor. Başarılı öğrencilerin eğitim hayatına devam edebilmeleri ve sağlıklı beslenebilmeleri için hem nakit para hem de gıda kolisi yardımları yapılıyor. Şahinbey Belediyesi’ne giderek dilekçe veren hak sahiplerine anında 2 bin 500 TL maddi destek veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.