Bu Burçlardan Uzak Durun! Çapkınlığın Kitabını Baştan Yazan O Burçlar Belli Oldu!

Bu Burçlardan Uzak Durun! Çapkınlığın Kitabını Baştan Yazan O Burçlar Belli Oldu!
Çapkın karakterleri sebebi ile partnerlerine sinir krizi geçirten o burçlar, astrologlar tarafından açıklandı. Gönlünüzü kaptırmadan önce bunları bilmenizde fayda var. İşte çapkınlıkta çağ atlayan o burçlar…

Kimi insanlar flört etmeyi ilişki yaşamaya tercih eder. Uzun süren ve ciddi ilerleyen ilişkileri kendilerine uygun bulmayan kişilerin burçlarının hep aynı olması da o burçların çapkınlıkta ustalaştıklarını adeta gözler önüne serer.

Çapkın kişiler direkt olarak bir aldatma girişimi içerisinde bulunmasalar da flörtöz hareketleri ile partnerlerine sinir krizleri geçirtebilirler. Bu neden ile birçok kişi çapkınlıkları ile nam salmış o burçları önceden bilmek ister. Peki, burçlar aleminin en çapkın burçları hangileridir?

EN ÇAPKIN BURÇ BELLİ OLDU!

Astrologlar tarafından yapılan araştırmalara göre burçlar aleminin en çapkın burcu, Teraziler. Flört etmeyi resmen bir alışkanlık haline getirmiş olan Teraziler, doğuştan gelen cazibeleri sayesinde bulundukları ortamda direkt olarak dikkat çekerler. Bu özelliklerinin farkında olan Teraziler, yeni insanlar tanımakta hiç zorluk çekmezler. Doğru aşkı bulma konusunda başarısız olan Teraziler, güven problemi de yaşadıkları için kimseye gönülden bağlanmayı tercih etmezler bu sebep ile Terazilerin ömürleri çapkınlık ile geçer.

BU İKİ BURCA DİKKAT!

Duygu durumları iki arada bir derede değişebilen İkizler burçları, çapkınlık konusunda seviye atlamış burçlardan birisi olarak öne çıkar. Oldukça sosyal bir yapıya sahip olan İkizler burçları, bu sosyalliklerini kadın- erkek demeden etraflarında kim varsa yansıtmaktan çekinmezler. Hoş sohbetleri sayesinde etraflarında bulunan insanları çekim alanlarına dahil eden İkizler burçları, monotonluktan da çabuk sıkılırlar. Bu sıkılganlık İkizler burçlarının çapkın olmasını destekleyen en önemli faktör olarak öne çıkar.

Burçlar aleminin en çapkın üçüncü burcu da Kova burçlarıdır. Özgürlüklerine olan düşkünlükleri ile bilinen Kovalar, aşık olmayı kelepçe altına girmek ile aynı klasmanda değerlendirirler. Bu yüzden flört etmeyi ve kısa süreli ilişkiler yaşamayı tercih eden Kovalar, oldukça zor bağlanırlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.