Gaziantep Şahinbey'de Görülmemiş Satılık Daire İlanı! 105 Metrekarelik Daire 330 Bin TL'den Satışa Sunuldu!

Gaziantep Şahinbey'de Görülmemiş Satılık Daire İlanı! 105 Metrekarelik Daire 330 Bin TL'den Satışa Sunuldu!
Yasal ihale platformu Intengo ile anlaşma içerisinde olan kamu kurumu Ziraat Bankası, platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. Gaziantep’te bulunan bir gayrimenkulü fiyat tekliflerine açmış olduğunu belirten kamu bankası, detayları paylaştı. İşte detaylar...

Ülkemizin önemli kamu kurumlarından birisi olan Ziraat Bankası, zorlu ekonomik şartların yaşandığı şu günlerde bütçeleri dahilinde uygun fiyatlı bir gayrimenkul arayışı içerisinde olan tüketiciler için müjdeli haberini verdi. Resmi internet sitesi üzerinden gayrimenkul satışına ilişkin bir duyuru paylaşan kamu bankası, detayları aktardı.

Uzunca bir süredir yasal ihale platformlarından Intengo platformu ile iş birliği içerisinde olan Ziraat Bankası, söz konusu platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. İhale kapsamında Gaziantep’te bulunan bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten kamu bankası, detayları ilgilileri ile paylaştı.

GAZİANTEP ŞAHİNBEY’DE HİSSELİ GAYRİMENKUL SATIŞI!

Intengo platformu üzerinden icralık gayrimenkul satışı yaptığını belirten Ziraat Bankası, söz konusu platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. İhale kapsamında hisseli bir gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini belirten kamu bankası, detayları paylaştı.

Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesinin Gümüştekin Mahallesi’nde bulunan 140 metrekarelik bir alanın üzerine inşa edilmiş olan 105 metrekarelik dükkan ve dairenin fiyat tekliflerine açılmış olduğunu belirten Ziraat Bankası, gayrimenkulün yüzde 50 hisse ile satışta olduğunu ifade etti. Kamu bankası ihale başlangıç bedelini 303 bin TL olarak açıkladı.

HİSSELİ GAYRİMENKUL İHALESİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu üzerinden yüzde 50 hisse ile satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkul için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin, bankanın Karşıyaka şubesine 18 bin 180 TL’lik teminat bedelini şahsen yatırmaları gerekmektedir. Teminat bedelinin yatırılmasının ardından sistem üzerinden fiyat teklifi verilebilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.