OLAY SPOR ÖZEL! Gaziantep FK'da başkanlık askıya alındı ve Gaziantep FK'yı kim yönetecek? Gaziantep FK'nın Başkanlık DÜĞÜMÜ çözülecek mi?

OLAY SPOR ÖZEL! Gaziantep FK'da başkanlık askıya alındı ve Gaziantep FK'yı kim yönetecek? Gaziantep FK'nın Başkanlık DÜĞÜMÜ çözülecek mi?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkan arayışı sonuç vermedi. Bahadır İkizceli’den sonra Tolga Batallı da son dakikada başkan olmaktan vazgeçerken Gaziantep yeni bir kulüp başkanı aramaya başladı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkan arayışı sonuç vermedi. Bahadır İkizceli’den sonra Tolga Batallı da son dakikada başkan olmaktan vazgeçerken Gaziantep yeni bir kulüp başkanı aramaya başladı. Bu ismin netleşmesine kadar kulübü mevcut yönetimde yer alan Mehmet Ali Şimşek’in vekaleten yönetmesi gündeme geldi. Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Mehmet Ali Şimşek’in vekaleten kulübü idare etmesini kararlaştırdılar.

Cevdet Akınal’ın istifa etmesinden sonra yeni bir kulüp başkanı arayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde aranan bu başkan bir türlü belli olmadı. Düne kadar Tolga Batallı’nın başkan olmasına kesin gözle bakılırken ve 24 kişilik bir yönetim kurulu oluşturduğu ileri sürülürken Tolga Batallı ise bu kararından vazgeçerek Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığını reddetti. Bunun üzerine Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni bir başkan bulmasına kadar kulübü mevcut yönetimden bir kişinin vekaleten yönetmesi kararı alındı. Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin Gaziantep Futbol Kulübü ile yakından ilgilenirken yeni bir başkan bulunana kadar vekaleten Mehmet Ali Şimşek’in kulübü idare etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.