Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden Personel MAAŞLARINA Türkiye'ye Örnek ZAM... Tam 15 Bin Lira

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden Personel MAAŞLARINA Türkiye'ye Örnek ZAM... Tam 15 Bin Lira
Yeni yıl maaşlarının belli olduğu ocak ayında maaşları belli olan bir kesim de Gaziantep Şehitkamil Belediyesi oldu. Zam sonrası Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde çalışanların aldığı maaşlar, memnun edici. İşte detaylar…

Her yeni yıl olduğu gibi bu yeni yılın da en çok konuşulan konularından biri maaş zamları oldu. Asgari ücret ile çalışanların maaşları gelen yüzde 54’lük zamla 8 bin 500 TL’ye ulaşırken; memur ve emeklilere verilen zam, yüzde 30’u buldu. En düşük emekli maaşı ise 5 bin 500 TL seviyesine çekildi. Diğer çalışanların zamları ise, işverenler tarafından belirlendi. Bu zamlara belediye çalışanları da dahil.

Bazı belediyeler yapılan toplu sözleşmeye bağlı olarak, yılın farklı zamanlarında zam alırken; bazı belediyeler yeni yılda toplu sözleşmeden doğan enflasyon farklarını aldı. Belediye başkanlarının sendikalar ya da işçi temsilcileri ile anlaşmasına bağlı olarak değişen zamlar, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi için de belli oldu. Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni yıl zammını açıkladı.

GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ZAM GELDİ

Yeni yılın ücretlerine ilişkin görüşmeleri tamamlayan Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde işçilere gelecek olan zam netlik kazandı. Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun duyurduğu zam haberinde işçileri memnun edecek bir rakam ortaya çıktı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nin almış olduğu son karar ile birlikte asgari ücret 8 bin 500 TL iken; Gaziantep Şehitkamil Belediyesi çalışanlarına verilmesi öngörülen yeni yıl maaşı 15 bin TL olarak açıklandı. Yeni maaşı duyuran Başkan Rıdvan Fadıloğlu, önemli mesajlar verdi.

BAŞKAN FADILOĞLU, ÖZLÜK HAKLARINA VURGU YAPTI

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde maaşların 15 bin TL’ye yükselmesinin ardından Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ndan da açıklama geldi. Millete en iyi şekilde hizmet edebilmek için çalışan personellerin özlük haklarının korunması gerektiğine dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, bu anlayışla devam edeceklerini bildirdi.

Sürekli olarak çalışanların şartlarını daha iyi hale getirme gayretinde olduklarını da ifade eden Başkan Fadıloğlu, işçilerin memnuniyetin de bahsetti. Öte yandan Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’ndeki zammın Türkiye’deki diğer belediyelere örnek olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.