Türkiye İş Kurumu 23 Ocak 2023 Gaziantep Personel Alımı İlanları! En Az İlköğretim Mezunu Paketleme İşçisi Alınacak!

Türkiye İş Kurumu 23 Ocak 2023 Gaziantep Personel Alımı İlanları! En Az İlköğretim Mezunu Paketleme İşçisi Alınacak!
Her gün resmi internet sitesi üzerinden güncel personel alımı ilanları düzenleyen Türkiye İş Kurumu, 27 Ocak 2023 tarihli ilanları yayınladı. Bu kapsamda Gaziantep ilinin farklı bölgelerinde personel ihtiyaçlarının olduğunu belirten kamu kurumu, detayları açıkladı. İşte detaylar...

Günlük olarak personel alımı ilanlarını güncelleyen Türkiye İş Kurumu, 27 Ocak 2023 tarihli güncel istihdam ilanlarını yayınladı. Bu kapsamda Gaziantep’te de personel ihtiyacı olan firmaların bulunduğunu belirten kamu kurumu, detayları paylaştı.

Resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu Gaziantep personel alımı ilanları aracılığı ile farklı alanlarda istihdam edilmek üzere personel arayışının sürdüğünü belirten Türkiye İş Kurumu, ilanlar için başvuruların kabul edilmeye devam edildiğini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ KURUMU GAZİANTEP PERSONEL ALIMI İLANLARI 27 OCAK

Her gün olduğu gibi bugün de personel alımı ilanlarını güncelleyen Türkiye İş Kurumu, Gaziantep’te ikamet eden veya ikamet edebilecek olan vatandaşlar için yeni personel alımı ilanlarının düzenlendiğini belirtti. Kamu kurumu, personel ihtiyacı duyulan alanları şu şekilde sıraladı:

  • En az ilköğretim mezunu paketleme işçisi (tekstil)
  • En az ilköğretim mezunu genel alan temizlik görevlisi (tekstil)
  • En az önlisans mezunu makine teknikeri (doğal gaz alanında tecrübeli, B sınıfı ehliyet sahibi)
  • En az ilköğretim mezunu beden işçisi- genel (halı ve iplik üretim işletmesi engelli personel)

TÜRKİYE İŞ KURUMU’NUN PERSONEL ALIMI İLANLARINA NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanmış olan Gaziantep personel alımı ilanlarına başvuruda bulunmak için öncelikle İŞKUR’a “iş arayan” olarak kayıt yapılması gerekmektedir. Söz konusu kayıt işlemleri İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığı ile yapılabileceği gibi kurumun resmi internet sitesi üzerinden online olarak da tamamlanabilmektedir.

İŞKUR kaydının tamamlanmasının ardından kurumun resmi internet sitesi üzerinden sisteme giriş yaparak ilgili meslek alanına ilişkin ilanlar görüntülenebilecektir. Uygunluğu bulunan ilanlara, yine site üzerinden online olarak başvuru yapılabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.