Gaziantep’in önemli markası Polisgücü

Gaziantep’in önemli markası Polisgücü
Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu gerçekleştiren Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mehmet Kaplan Başkanlığında Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’u ziyaret ederek halen devam etmekte olan çalışmalar ve 2023 yılında gerçekleştirilecek şampiyonalar hakkında bilgiler verdiler.

Gaziantep Polisgücü Spor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaplan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan halen devam etmekte olan THF Kadınlar Salon Süper Ligi ikinci etabında takımlarının namağlup unvanla sekizde sekiz yaptığını, önümüzdeki ay içerisinde Alanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapılacağını ve diğer şampiyonalar hakkında bilgiler verdi. Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’un da kulübe ve takıma büyük destek verdiğini ifade eden Başkan Mehmet Kaplan “Avrupa’nın yakından tanıdığı ve Avrupa’nın en üst liglerinde defalarca şampiyonluklar kazanan Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek takımlarına İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Emre Başbuğ’un büyük destek ve katkıları vardır. Bizler bu katkılardan dolayı Sayın Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Önümüzde halen devam eden Türkiye Süper Ligi maçlarımız var. Kadın ve erkek takımlarımız inşallah şampiyonluk kupalarını Gaziantep’e kazandıracaktır. Bu maçların bitmesinin ardından ise yine Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü ev sahipliğinde Alanya’da Avrupa Şampiyonaları başlayacaktır. Şampiyonluğun en güçlü adayı bizleriz” dedi.

Gaziantep Polisgücü Şampiyonlukları İstikrarlı Haline Getirdi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’da istikrarlı şampiyonluklarla sürekli adından Avrupa’da söz ettiren ve Avrupa Şampiyonluk kupalarını Türkiye'ye kazandıran Gaziantep Polisgücü’nün ülkenin tanıtımında da önemli roller üstlendiğini, mazisi başarılarla dolu bu kulübün birçok kulübe de örnek oluşturduğunu ve geçlerin spora yönelmesinde lokomotif görevi üstlendiğini ifade ederek başarılarından dolayı kulüp başkan ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.  Gaziantep’in aynı zamanda bir spor kenti olmayı başardığını da sözlerine ekleyen Başbuğ “Gaziantep birçok spor dalı için sahip olduğu alt yapı ve tesislerle önemli bir kenttir. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü de hokey alanında markalaşmış ve şampiyonluğu istikrarlı hale getirerek bu sporun gelişmesi ve ülke genelinde yayılmasında önemli rol oynayan bir kulübümüzdür. Başarılarda emeği geçen kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerini yürekten kutluyorum” dedi. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek takımlarının Şubat ve Mart aylarında Avrupa Şampiyonalarında yeniden şampiyonluk için mücadele edileceği de açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.