Gaziantep FK'da REZİLLİK DİZ BOYU! Ve Tolga Batallı Gaziantep FK’dan vazgeçti! TOLGA BATALLI 'U' DÖNÜŞÜ YAPTI!

Gaziantep FK'da REZİLLİK DİZ BOYU! Ve Tolga Batallı Gaziantep FK’dan vazgeçti! TOLGA  BATALLI 'U' DÖNÜŞÜ YAPTI!
Gaziantep FK başkanı adayıydı ama bir haftadır Gaziantep futbol kulübü başkanlığı için aday olduğu gündemini oluşturan iş insanı Tolga Batallı Gaziantep futbol kulübünden vazgeçti

Olayspor‘un öğlen saatlerinde Tolga batılının Gaziantep futbol kulübünden çekildiğini tüm spor kamuoyuna duyurmuştu. Batallı Gaziantep futbol kulübü başkanlığına aday olmadığını açıkladı Gaziantep futbol kulübü’nde şimdi gözler yeni başkanım kim olacağına çevrildi.

Gaziantep Fk'nın kaderi ne olacak?

Günler ÖNCE YAZILAN HABERLER


Gaziantep FK Başkanlığını Tolga Batallı devralacak mı? Gaziantep FK'da Tolga Batallı hem para, hem yönetim arıyor!

Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığını kabul eden ve Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek’le görüşen Tolga Batallı hem yönetimini kurmaya hem de kulübün ödenmesi gereken borçlarını ödemek için para aramaya başladı. Tolga Batallı’nın başkanlık konusunda kararsız olduğu öğrenilirken son kararını bugün veya yarın vereceği kaydedildi.

Cevdet Akınalın istifasından sonra kulüp başkanı arayan ve yönetimsiz kalan Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkanlığı kabul eden iş insanı Tolga Batallı, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştükten sonra kolları sıvadı. Bir çok sanayici ve işadamı ile temasa geçen Batallı, 30 kişilik bir yönetim oluşturmaya çalışıyor.

MALİ TABLOYU İNCELİYOR
Gaziantep futbol kulübü nde uzun süredir başkan arayışı devam ederken bu görevi kabul eden Tolga Batallı ilk olarak kulübün mali tablosunu incelemeye aldı. Batallı, Gaziantep Futbol Kulübü’nün bir an önce toparlanması ve ödenmesi gereken borçların kapatılması konusunda işadamı arkadaşlarıyla görüşmelerini sürdürürken bir yandan da Gaziantep FK’ya kaynak bulmaya çalışıyor.

YÖNETİM OLUŞTURUYOR
Yaklaşık 600 milyon TL borcu olduğu iddia edilen Gaziantep kanın bu borcunun bir an önce kapatılması için çalışma başlatılırken kulüp başkanlığını kabul eden Tolga Batallı hem mali tablo inceliyor hem de birlikte görev alacağı yönetim kurulunu oluşturmak adına görüşmelere devam ediyor. Tolga Batallı’nın oluşturacağı şirket yönetiminde kimlerin olacağı merakla beklenirken Organize Sanayi bölgesinden bazı iş adamlarının da yönetime alınması bekleniyor.


Vali Davut Gül’den Gaziantep FK açıklaması

Ligde zor günler geçiren Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeniden ayağa kalkması için Gaziantep Valisi Davut Gül devreye girdi. Gül, yeni başkan ve yeni yönetim kurulunun bu hafta içerisinde netleşeceğini dile getiren Gaziantep Valisi Davut Gül, “Kimse Gaziantep Futbol Kulübü üzerinden hesap yapmasın” dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün Sivasspor ile oynadığı karşılaşması tribünden izleyen ve takımına destek olan Gaziantep Valisi Davut Gül, maçtan sonra sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; “ Gaziantep FK zor günler geçiriyor. Önümüzdeki hafta, Başkan, yönetim vb. belirsizliklerin ortadan kalkmasıyla hızla toparlanıp hak ettiğimiz yere ulaşacağız. Şehrin birlik bütünlüğüne ihtiyacımız var. Gaziantep FK üzerine hesap yapılacak bir enstrüman değildir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.