Araç Satın Alacaklar Dikkat! Toyota, Ocak Ayı Fiyat Listesini Yayınladı!

Araç Satın Alacaklar Dikkat! Toyota, Ocak Ayı Fiyat Listesini Yayınladı!
Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde en çok tercih edilen araç markalarından birisi olan Toyota, Corolla modeli için belirlemiş olduğu ocak ayı satış fiyatlarını duyurdu. İşte 2023 Ocak ayı Toyota Corolla güncel satış fiyatları…

Uzun bir süredir hem çip krizi hem de maliyet artışları ile çetin bir mücadele içerisinde olan otomotiv sektörü, yeni yıla girilmesi ile birlikte yeni fiyatlarını duyurmaya başladı. 2023 yılının ocak ayında hemen hemen tüm firmaların mevcut araçlarına ortalama olarak yüzde 6 oranında zam yapmış oldukları belirlenirken son liste Toyota’dan geldi.

Sektörün önde gelen markalarından birisi olan ve hem ülkemizde hem diğer dünya ülkelerinde sıklık ile tercih edilen Japon Toyota, ocak ayı için düzenlemiş olduğu yeni fiyat listesini yayınladı. Listesinde, en çok tercih edilen modellerinden olan Corolla’nın güncel satış fiyatlarına yer veren otomobil firması, fiyat artışları ile herkesi şaşkına çevirdi.

40 BİN TL’LİK FARK!

Senelerdir sektörde hizmet veren ve araçlarının yalnızca dış görünümleri ile değil teknik özellikleri ile de tüketicileri tatmin etmeyi başaran Toyota, ocak ayına girilmesi ile birlikte ortaya çıkan yeni zamlardan nasibini aldı. Firma Corolla modelinin ocak ayı fiyat listesini kamuoyu ile paylaştı. Modelin tüm versiyonlarında aralık ayına göre ortalama olarak 40 bin TL’lik bir farkın ortaya çıktığı gözlendi.

TOYOTA COROLLA OCAK AYI FİYATLARI

Toyota tarafından yayınlanan fiyat listesine göre Corolla’nın versiyonlarına göre belirlenmiş olan satış fiyatları şu şekilde:

  • Toyota Corolla 1.5 Vision: 642 bin TL
  • Toyota Corolla 1.5 Vision Multidrive S: 670 bin 300 TL
  • Toyota Corolla 1.5 Dream: 709 bin 900 TL
  • Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S: 738 bin 150 TL
  • Toyota Corolla 1.5 Flame Multidrive S: 785 bin TL
  • Toyota Corolla 1.5 Flame X- Pack Multidrive S: 828 bin 650 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.