Gaziantep'te Okuyan Lise Öğrencilerinin Dikkatine! Bin 200 TL'lik Yardım Yatırılacak!

Gaziantep'te Okuyan Lise Öğrencilerinin Dikkatine! Bin 200 TL'lik Yardım Yatırılacak!
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi zorlu ekonomik şartlardan ötürü eğitim desteğine ihtiyaç duyan öğrenciler için yeni bir sosyal yardım hizmeti geliştirdiğini duyurdu. Peki, Gaziantep sosyal yardım başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Öğrenci yardımından kimler yararlanabilir? İşte detaylar…

Yüksek enflasyonun gündelik hayatın her alanına yüksek oranlı zamlar aracılığı ile yansıması, tüketicilerin bütçeleri üzerinde resmen deprem etkisi yarattı. Bu durum günden güne daha büyük bir geçim derdinin ortaya çıkmasına sebep olurken özellikle kamu kurumları tarafından sunulan sosyal yardım hizmetleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı.

Ay sonlarını getirmek konusunda başarılı olamayan ve bu sebep ile bütçe desteğine ihtiyaç duyan milyonlarca vatandaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geliştirilen sosyal yardım modellerini yakın takip altına aldı. Birçok farklı başlık altında ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan bakanlık çalışmalarına devam ederken yerel yönetimlerden de yardım açıklaması geldi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere nakdi destek verileceğini bildirdi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE NAKİT YARDIMI!

Gıda ve erzak başlıklarının altında oluşan ihtiyaçlara yönelik çeşitli yardım hizmetleri sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu sefer de öğrencilere yardım eli uzattığını duyurdu. Belediye yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre 11’inci ve 12’inci sınıf öğrencilerine bin 200 TL’lik nakit desteğinin verileceği bilgisi kaydedildi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YARDIMI BAŞVURUSU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan öğrenci yardımından yararlanmak isteyen vatandaşlar, bin 200 TL’lik nakit desteği için nereden ve nasıl başvuru yapmaları gerektiğini araştırmaya başladı. Belediye yönetimi 23 Ocak tarihinde başvurulara açmış olduğu yardım modeline ilişkin detayları paylaştı.

İhtiyaç sahibi ailelerin başarılı çocuklarına verilecek olan nakit desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşların 23 Şubat tarihine kadar başvuru yapmaları gerektiğini belirten belediye yönetimi, başvuruların belediye binasının içerisinde yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile kabul edildiğini açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.