Kamu Bankaları, EYT Yasası Öncesi Kesenin Ağzını Açtı! Emekliye Rekor Promosyon Ödemesi Duyuruldu!

Kamu Bankaları, EYT Yasası Öncesi Kesenin Ağzını Açtı! Emekliye Rekor Promosyon Ödemesi Duyuruldu!
EYT yasasının çıkması ile birlikte milyonlarca kişi aynı anda emeklilik haklarına kavuşacak. Bu bilgi karşısında harekete geçen bankalar, emekli müşteri sayılarını artırabilmek amacı ile güncel promosyon kampanyalarını arka arkaya duyurmaya başladı. Bu noktada kamu bankalarından da yeni paylaşımlar geldi. İşte kamu bankalarının ocak ayı emekli promosyonu kampanyalarına dair detaylar…

Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzaladıkları maaş ödemeleri protokolü 1 Kasım 2022 tarihinde güncellenmiş olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, protokol kapsamında düzenlemiş oldukları emekli promosyonu kampanyasını duyurdu. Üç kamu bankasının da aynı tutarlarda promosyon ödemesi yapacak olduğu ifade edilirken kampanyalara ilişkin diğer detaylar da paylaşıldı.

Yakın zamanda yürürlüğe girecek olan EYT yasası ile birlikte ilk etapta 2 milyon 250 bin kişinin aynı anda emekli olabileceğinin duyurulmasının ardından harekete geçen kamu bankaları, emekli müşteri sayılarını artırabilmek amacı ile promosyon kampanyalarının tüm detaylarını paylaştı.

KAMU BANKALARININ OCAK AYI PROMOSYON KAMPANYALARI BELLİ OLDU!

1 Kasım 2022 tarihinde güncellenen maaş ödemeleri protokolü kapsamında emekli promosyonu kampanyası düzenleyen kamu bankaları, yeni dönemde maaş hesabını kendi bünyelerine taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca başka bir bankaya taşınmayacağının sözünü veren tüm emeklilere, şu tutarlarda ek ödeme yapacaklarını bildirdi:

  • 3 bin 500 TL’nin altında maaş alan emeklilere: 3.000 TL
  • Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan 3.500- 7.499 TL aralığında maaş alan emeklilere: 3.500 TL
  • 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alan emeklilere: 4.500 TL
  • 10 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alan emeklilere: 5.000 TL

KAMU BANKALARININ EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYALARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kamu bankalarının 5 bin TL’ye varan emekli promosyonu kampanyalarından yararlanabilmek için maaş hesaplarının bankaların mobil uygulamaları, internet bankacılığı kanalları veya banka şubeleri aracılığı ile taşınması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.