Gaziantep'te Depo 110 Bin, Ofis 150 Bin TL'den Satışa Sunuldu! Vakıfbank'tan Şaşkınlık Yaratan Satılık Gayrimenkul İlanları!

Gaziantep'te Depo 110 Bin, Ofis 150 Bin TL'den Satışa Sunuldu! Vakıfbank'tan Şaşkınlık Yaratan Satılık Gayrimenkul İlanları!
Yeni dönemin en büyük problemlerinden olan yüksek gayrimenkul fiyatları, tüketicilerin gelecek planlarını resmen baltaladı. Bu noktada devreye giren kamu bankası Vakıfbank, iş birliği içerisinde olduğu ihale platformu Intengo üzerinden uygun fiyatlı iki yeni ihale düzenlediğini müjdeledi. İşte ilgili ihalelere ilişkin detaylar…

Yüksek enflasyon başta olmak üzere pek çok ek faktörden etkilenerek yeni dönemde fahiş seviyelere ulaşan gayrimenkul fiyatları, vatandaşların gayrimenkul sahibi olma hayallerini ertelemelerine sebep oldu. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan vatandaşları köşeye sıkıştıran gayrimenkul fiyatları, yeni yıla girilmesi ile birlikte yeni zamlar ile duyuruldu. Bu durum günden güne daha da büyüyen bir problem haline dönüşürken Vakıfbank’tan müjdeli haber geldi.

İş birliği içerisinde olduğu yasal ihale platformu Intengo üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini duyuran kamu bankası Vakıfbank, söz konusu ihalelere konu olan icralık gayrimenkullerin Gaziantep’te olduğunu belirtti. Banka, ihalelere ilişkin detayları paylaştı.

VAKIFBANK İCRALIK DEPO SATIŞI!

Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesinin Karatarla Mahallesi’nde bulunan 20 metrekarelik bir depoyu Intengo platformu üzerinden fiyat tekliflerine açtığını belirten kamu bankası Vakıfbank, ihale başlangıç bedelini 110 bin TL olarak açıkladı. Kamu bankası, ihaleye katılmak isteyenlerin yatırmaları gereken teminat bedelini ise 5 bin 500 TL olarak hesapladı.

VAKIFBANK İCRALIK DÜKKAN SATIŞI!

Gaziantep ilinin Nizip ilçesinin Saha Mahallesi’nde bulunan 33 metrekarelik bir ofisi de Intengo platformu üzerinden fiyat tekliflerine açmış olduğunu belirten kamu bankası Vakıfbank, ihale başlangıç bedelini 150 bin TL olarak duyurdu. Kamu bankası, ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin ve diğer yatırımcıların ödemeleri gereken teminat bedelini 7 bin 500 TL olarak hesapladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.