Gören Herkes Şaşırdı! Beyin Gücüyle Oyun Oynadı!

Gören Herkes Şaşırdı! Beyin Gücüyle Oyun Oynadı!
Görenleri hayrete düşürdü! Sadece beyin gücünü kullanarak oyun oynadı. Kol yada klavye kullanımı olmadan oyun oynadı! Twitch yayıncısı Perrikaryal herkesi şaşırttı! İşte detaylar...

Yaşanılan bu olay herkesi hayrete düşürdü. Oyun oynamak için kol ya da klavyeye ihtiyaç duymadı. Beyin gücüyle oyun oynadı! Görenler hayrete düştü.

Dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk’ın kuruculuğunu yaptığı Neuralink şirketinin beyin çipiyle zihniyle Ong oynayan maymun henüz akıllarda. Şimdi de oyun dünyası için bu kez insanları ilgilendiren şaşırtıcı bir olay yaşandı.

Twicth yayıncısı Perrikaryal’ın kanalını açanlar, başındaki alışılmadık siyah sensörlerle aksiyon-rol yapma oyunu Elden Rign’i oynadığını şahit oluyor. Şahit oldukları bu durum, araştırmacıların beynin elektrik aktivitesini kaydetmek için kullandığı cihazın, Elden Ring’i serbest bir şekilde oynamak için yeniden tasarlamasıyla meydana geldi.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Konuya dair görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Espor muhabiri olan Jack  Lucky Twitter üzerinden Twictch yayıncısı Perrikaryal’ın sadece beynini kullanarak elleri serbest bir şekilde Elden Ring oynadığı görüntüleri paylaştı.

Sosyal medyada oldukça ilgi gören görüntüler 1 milyondan fazla izlendi. Yayıncının saldır komutu verdiği ve ardından kısa bir gecikmeden sonra Elden Ring karakterinin karşısındakine saldırdığı görüldü.

GÖREN HERKES ŞAŞIRDI

Jake Lucky ise bu görüntüleri paylaştı. Gönderide, Elden Ring oynuyor…beyniyle. Twicth yayıncısı Perrikaryal, farklı beyin aktivilerinin oyundaki farklı yeteneklere bağlı olduğu bir EEG’yi beynine bağlamış durumda, ifadeleri yer aldı.

Öte yandan ise Bandia Namco’nun İngiltere merkezli Twitter hesabı, Perrikaryal’e bunu nasıl yaptığına dair soru yöneltti.

Oldukça ilgi gören görüntülere herkes şaşırdı. Sosyal medyada 1 milyondan fazla izleme alan görüntüler halen gündemde. Beyin gücünü kullanarak oyun oynanması hayrete düşürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.