Gaziantep FK'nın Gönderilen Teknik Direktörü Erol Bulut’u Jurgen Klopp zannettiler... Böyle Anlaşma yapılır mı? Erol Bulut Milyonları Alıp Gitti

Gaziantep FK'nın Gönderilen Teknik Direktörü Erol Bulut’u Jurgen Klopp zannettiler... Böyle Anlaşma yapılır mı? Erol Bulut Milyonları Alıp Gitti
Gaziantepspor’da uzun yıllar görev alan ve sporu yakından takip eden Gaziantep Büyükşehir Belediye eski başkanı Asım Güzelbey, futbol ve basketbolla ilgili görüşlerini paylaştı. Estonya’da kazanarak adını çeyrek finale yazdıran Gaziantep Basketbol takımını ve Gaziantep Futbol Kulübü’nü değerlendiren Güzelbey, önemli tespitlerde bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde iki dönem başkanlık yapan ve önemli icraatlara imza atan Asım Güzelbey, spordan hiç kopmadı. Takımları yakından takip eden Güzelbey, Gaziantep Basketbol takımına övgüler yağdırdı.

BASKETÇİLERİ TEBRİK ETTİ
Güzelbey, Estonya’da kazanan ve adını çeyrek finale yazdıran Gaziantep Basketbol takımına övgüler yağdırarak, “Avrupa’da, Gaziantep Basketbol fırtınası esiyor. Estonya’daki maçta Kalev 72 - Gaziantep Basketbol 90 Tebrikler, alkışlar Sn Cengiz Şimşek, Boray Dai ve Basketçi arkadaşlara. Gaziantep Basketbol’un hikayesini iyi okumak lazım. Birkaç genç arkadaş Güven-Enes -Metin … ve Boray Dai. Aynı uygulamayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da da yaptık zamanında. Yani şimdiki Gaziantep FK’da. Ama o güç odakları var ya Gazinatep’te, herşeyi bilen, güç odakları… Gaziantep Basketbol takımında ne kadar emeğimiz varsa, bizim dönemde 1.Lige çıkan Gaziantep FK da da o kadar hakkımız var. Sn Fatma Şahin’e zamanında söyledim. Ünsal Göksen ve ekibini değerlendir diye. Ancak güç odakları “Asım’ın ekibinden hiç kimseyi görmek istemiyorum” demiş Sonuç?

EROL BULUT UYARISI
Asım Güzelbey, Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran Teknik Direktör Erol Bulut konusunda ise uyarılarda bulunarak, “ Spor sevdalısı, başarılı ve halkın sevgilisi olan Sn Valimiz. Süper ligin en başarısız en paragöz teknik direktörü olan Erol Bulut’u göndermek için birde üstüne para vermeyin. Kulüp geçmişinde böyle bir şey yok. Asım Atmaz’ın Mecit Özdinç’in ve diğerlerinin kemikleri sızlar. Rahmetli Saip Konukoğlu ile çalıştım. O kesinlikle menejerleri istemezdi. Futbolcu menejeriyle gelince mümkün değil olmaz, buyurun çayınızı için ve gidin derdi. Biz böyle insanlarla çalıştık. Erol Bulut’u göndermek için birde üstüne para vermek…. Bu sözleşmeyi kim yaptı bilmiyorum ama herhalde, Erol Bulut’u, Jurgen Klopp veya Jochaim Löw zannettiler. Buna da şükür demek lazım. Bizim arkadaşlarımızın binbir emekle 1. Lige çıkardığı takımın tapusunu da verebilirlerdi” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.