Gaziantep'te Yüz Yıllardır Kullanılan Doğal İlaç! Zeytinyağı ve Limon... Bu Karışım Vücudu Yeniliyor!

Gaziantep'te Yüz Yıllardır Kullanılan Doğal İlaç! Zeytinyağı ve Limon... Bu Karışım Vücudu Yeniliyor!
Vücuda detoks etkisi verecek karışım! Vücut temizliği özellikle karaciğer detoksu için bire bir! Zeytinyağı ve limon karışımı vücutta temizlik etkisi yapıyor! Birçok kimyasaldan arınmanın yolları…

Zeytinyağı biofenoller açısından zengindir ve doğal ilaç özelliği taşır. Vücutta biriken kimyasallar pek çok hastalığa neden olabilir. Zeytinyağı ise tamamen doğal bir ilaçtır. Vücuttaki atıkları atar, karaciğeri temizler.

Zeytinyağı ve limon karışımı sindirimden böbreklere kadar birçok yeri tedavi eder. Böbreklerin fonksiyonel çalışmasına bile destek olmaktadır. Vücut temizliği içinde bire birdir.

ZEYTİNYAĞI VE LİMON KARIŞIMI

Bir yemek kaşığı taze sıkma zeytinyağının içine birkaç damla limon sıkıp, aç karnına yiyin. Böylece ortaya çıkan güçlü bir antioksidan olan karışımla vücudunuz temizlenmiş olacak. Karaciğer toksin yükünden arınmış olacak.

İçinde yüksek oranda C vitamini barındıran karışım, kandaki şekeri dengeler kötü kolesterol seviyesini düşürür.

Elde edilen bu karışım sindirim sistemine de iyi gelmektedir. Sindirim sisteminin iyi çalışmasına yardım ederek kabızlık sorununu engeller. Sosyal hayatta oldukça zor bir durum olan kabızlık sorunu içinde zeytinyağı oldukça kullanışlıdır.

BİRDEN ÇOK YARARI VAR

Bu karışım sayesine bağırsaklar da daha hızlı hareket eder. Eğer kilo vermek istiyorsanız da bu karışımı denemeniz faydalı olacaktır. Hem sağlıklı hem de hiçbir zararı olmayan doğal bir yöntemdir.

Eğer bu karışımı düzenli tüketirseniz de birçok faydasını görürsünüz. Vücuttaki hücrelerin hızlı yenilenmesine yardımcı olacaktır. Cilt sağlığı için de faydası vardır. Zeytinyağı cildin nem oranına yardımcı olarak dengelenmesini sağlar.

Vücutta kimyasalların bıraktığı ağır yükten arınmak istiyorsanız bu yöntemi mutlaka deneyin. Hem hiçbir zararı olmayan bu karışım evde rahatlıkla uygulanabilir. Doğal ve birden çok faydası vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.