Cilt Problemleri İçin Yeni Çözüm! Tıp Öğrencisinden Sabun!

Cilt Problemleri İçin Yeni Çözüm! Tıp Öğrencisinden Sabun!
Birçok cilt problemi için yeni bir çözüm var artık. Egzama, sedef, mantar hastalıklarına doğal ürünler aranıyor. Tıp öğrencisi Semih Gürel’den fındık sabunu üretimi geldi! İşte detaylar...

Cilt ve saç sorunları oldukça yaygın ve iyileşmesi zor oluyor. Doğal yollarla tedavi olmak isteyenlerin sayısı oldukça fazla. Çoğu zaman kullanılan bakım ürünlerinden istenilen sonuç alınamıyor.

Giresun Eynesil ilçesinde bir tıp öğrencisinden konuya dair yeni bir çözüm geldi! Tıp öğrencisi fındık yağından sabun üretti. Ürettiği sabunla birçok hastalığa tedavi olacağını ifade etti.

SABUN İÇİNTALEP ÇOK

Tıp fakültesi öğrencisi yaşındaki Semih Gürel, evinde kendisi yeni bir sabun üretti. Fındık yağından üretmiş olduğu bu sabun pek çok saç ve cilt sorununa iyi geliyor. Saç dökülmesi, saç uzaması, sedef hastalığı, egzama, akneler, mantar ve vücuttaki kötü koku tedavisinde işe yaradığını söyledi.

Sabuna talebin oldukça fazla olduğunu belirtti.

Tıp öğrencisi Semih Gürel bir ilki denemek istediğini ifade etti. Pandemi dönemimde boş kalmayıp böyle bir üretim yapmak istediğini, araştırmalara sonucunda net bir şey bulamadığını ve bundan dolayı Türkiye’de bir ilk olmasını istediğini söyledi. İlk denem testini yakın çevresin yapan Gürel, kendince bir çevre oluşturduğunu belirtti.

TAMAMEN ORGANİK

Semih Gürel şunları da konuşmasına ekledi: Fındık yağı en faydalı yağdır, en yüksek folik asit fındık yağında bulunur. Oldukça hızlı emilir ve sindirimi de oldukça hızlıdır. Fakat gereken değeri görmüyor. Koku yapmaz fındık yağı. E vitamini seviyesi oldukça yüksektir.

Sabunu üretirken, sadece Giresun fındık yağı kullanıyorum, kaynatmadan el yordamıyla, iki ay içerisinde yapıyorum. Karışımı saat kaynatıp kalıplara döküyorum hafta bekletiyorum, sözlerini kullandı.

Üretilen sabun birçok hastalığa iyi geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.