Gaziantepli Esnaflar İsyan Etti: “Belimiz Büküldü!”

Gaziantepli Esnaflar İsyan Etti: “Belimiz Büküldü!”
Yükselen maliyetler sebebi ile zor günler geçiren esnaflar, her platformda mağduriyetlerini dile getirmeye başladı. Bu kapsamda konuya ilişkin son açıklama Gaziantep Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Tatlıcılar ve Baklavacılar Odası Başkanı Abdulkadir Katmerci’den geldi. İşte Katmerci’nin açıklamalarına ilişkin detaylar…

Son dönemlerde enflasyonun giderek yükselmesinin yanı sıra üretim, nakliye ve diğer alanlarda da olumsuz gelişmelerin yaşanması, yalnızca tüketicileri değil üreticileri de zor durumda bırakmaya başladı. Artan maliyetlerden şikayet eden meslek gruplarından birisi de esnaflar oldu.

Kira ve fatura artışlarının yanı sıra ürün maliyetlerinin de giderek arttığına dikkat çeken esnaflar, bellerinin büküldüğüne dikkat çekti. Bu konu ile ilgili olarak dertlerini dile getiren esnaflara, Gaziantep Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Tatlıcılar ve Baklavacılar Odası Başkanı Abdulkadir Katmerci de destek verdi. Katmerci, Gaziantep esnafının sorunlarını tek tek açıkladı.

BELEDİYE BAŞKANINA SESLENDİ!

Gaziantep’te esnaflık yapan vatandaşların gün içerisinde fazlaca su kullandıklarını ifade eden Başkan Katmerci, artan su fiyatlarından dert yandı. Belediye başkanına seslenen Katmerci, şu ifadeleri kullandı: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’den su tüketiminde indirim ve su faturalarında faizsiz 2 taksitte ödeme imkanı talep ediyoruz. Esnaf hijyen açısından fazlaca su tüketiyor.”

“ESNAFIN BELİ BÜKÜLDÜ!”

Kira, fatura, ürün, nakliye ve daha pek çok kaleme gelen yüksek oranlı zamlara dikkat çeken Katmerci, bu zamların esnaflara direkt olarak etki ettiğini belirtti. Katmerci, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Her şeye gelen zam ile birlikte esnafın da beli büküldü. Yaptığımız görüşmeler esnasında su tüketimi konusunda talepler dile getirildi. Bizler de o talepler doğrultusunda değerli başkanımıza su tüketimi konusunda indirim çağırısı yapıyoruz. Başkanımızın bu çağrımıza olumlu bir karşılık vereceğini umuyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.