Akbank'tan Yeni Müşterilerine Market Alışverişi Hediyesi! O Marketten 300 TL'lik Hediye Çeki Tanımlanacak!

Akbank'tan Yeni Müşterilerine Market Alışverişi Hediyesi! O Marketten 300 TL'lik Hediye Çeki Tanımlanacak!
Ülkemizin önde gelen özel bankaları arasında yer alan Akbank, ocak ayına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu kapsamda market alışverişleri için desteğe ihtiyaç duyan tüketiciler için bir zincir market ile iş birliği yapmış olduğunu açıklayan özel banka, detayları paylaştı. İşte detaylar...

Yüksek enflasyon sebebi ile fahiş seviyelere ulaşan market ürünlerinin fiyatları, vatandaşların hem kişisel ihtiyaçlarını hem de yaşam alanlarının ihtiyaçlarını karşılamaları noktasında büyük problemler ile karşı karşıya kalmalarına sebep oldu. Yükselen maliyetler sebebi ile arka arkaya zamlar alan market ürünlerini satın alabilmek için bütçe desteğine ihtiyaç duyan tüketiciler indirim kampanyalarını yakından takip ederlerken bir destek haberi de Akbank’tan geldi.

Sektörün önde gelen özel bankaları arasında yer alan Akbank, ocak ayı için özel olarak bir alışveriş kampanyası düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyası kapsamında Migros ile iş birliği yapmış olduğunu açıklayan banka, detayları paylaştı.

AKBANK MİGROS KAMPANYASI OCAK 2023

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınlayan Akbank, market alışverişine çıkacak olan tüketiciler için yeni bir Migros kampanyası düzenlediğini duyurdu. İlk kez Akbanklı olacak olan tüketiciler için düzenlenmiş olan kampanya kapsamında, tüketicilere 300 TL değerinde Migros hediye çekinin tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

AKBANK MİGROS KAMPANYASI BAŞVURUSU

Migros’tan 300 TL değerinde hediye çeki kazanmak isteyen tüketicilerin Akbank Mobil uygulaması üzerinden “1007MIGROS300” davet kodu ile banka müşterisi olmaları gerektiğini belirten Akbank, üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından tüketicilerin cep telefonlarına bir indirim kodu göndereceğini ifade etti. Söz konusu kodun Migros Sanal Market’in web sitesinde ve Migros Sanal Market mobil uygulamasında geçerli olacağını belirten Akbank, Migros mağazalarında kodun geçersiz olduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.