Ahşap Lekeleri İçin Kalıcı Çözüm! Lekeleri Anında Siliyor!

Ahşap Lekeleri İçin Kalıcı Çözüm! Lekeleri Anında Siliyor!
Mobilya lekeleri oldukça can sıkıcı oluyor. Çay, kahve lekeleri zor çıkıyor. Artık lekeler için kolay bir yöntem var! Mobilyada çay, kahve ve diğer lekeler için çözüm geldi! İşte detaylar…

Çay, kahve ve diğer birçok lekeler mobilyalarda oldukça kötü görünür. Zor çıkan bu lekeler karşısında birden çok yöntem aranır. Sabunlar, deterjanlar farklı farklı kimyasallarla leke çıkartılmaya çalışır. Lekeler için doğal yöntemleri sizin için derledik!

Yeni mobilyalarda bile zor çıkan lekelerden kurtulmak artık daha kolay! Evde kendinizin yapacağı doğal yollarla lekelerden kutulun! İşte doğal yöntemlerle leke çıkarma yolları.

ŞEKERSİZ ÇAY SİLİN

Evdeki ahşap yüzeylerdeki lekeleri bu yöntemle çıkarabilirsiniz. Bu yöntem oldukça basit. Sıcak olmayan şekersiz çayla silme işlemi uygulayın. Sıcak olmayan şekersiz çayla ahşap yüzeyindeki lekelerden kurtulabilirsiniz.

Ancak bu yöntemin püf noktası, yumuşak bir bez yardımıyla yüzeyde çizilmelere yer vermeden yapılmasıdır. Derin olmayan lekelerde birkaç hareket sonrasında lekenin temizlendiğini göreceksiniz.

 DİŞ MACUNU KULLANIN

Bardak izi olan bölge için bir miktar jel olmayan diş macunu kullanın. Nemli bir bez yardımıyla silme işlemi yapın. Eğer daha güçlü bir karışım istiyorsanız, diş macunu ile kabartma tozundan oluşan krem kıvamında bir macunu deneyin.

Ahşap yüzeyindeki lekeler için su, sirke ve birkaç damla da yağ karışımı da kullanabilirsiniz. Bu karışımı lekeye dökün ve hafifçe silin.

ZORLU LEKELER İÇİN TUZ VE YAĞ

Evde uygulayacağız leke çıkarıcılardan biri de tuzdur. Eğer zorlu bir lekeyle karşı karşıya iseniz bir pamuğa tuz ve birkaç damla yağ dökün. Pamuğa döktüğünüz tuz ve birkaç damlayı lekenin üzerine uygulayın. Zorlu lekenin kolaylıkla çıktığını görebilirsiniz.

Evde rahatlıkla bu yöntemleri kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.